Izabrani filteri

Gume

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Nudimo vam najveći online izbor svih tipova guma za sva vaša vozila

Naša Internet stranica je specijalizivana za online prodaju svih vrsta guma za sve tipove vaših vozila. U našoj ponudi se nalazi širok spektar guma za vaša vozila, počevši od guma za vašeg dvotočkaša, bilo da je to moped, skuter ili trkački motor velike kubikaže. Tu su i gume za sve tipove vaših putničkih automobila, kombi vozila, lakih i teških teretnih vozila, građevinskih mašina, a isto tako i gume za vaša poljoprivredna vozila. Sem toga, u zavisnosti od sezone, u našoj prodaji se nalaze i najjeftinije gume za zimsku sezonu, najveći izbor letnjih guma po najpovoljnijim cenama, kao i univerzalne gume za sve sezone. Naša Internet stranica za online prodaju nudi vam najveći izbor guma po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Kupovinom guma online na našoj stranici, uštedećete vreme, ali i novac, jer mi prodajemo najjeftinije gume na domaćem tržištu. Uz to, i kvalitet je zagarantovan, kao i brzina dostave.

Napravite pravi izbor kupujući online po najnižim cenama u Srbiji

Vašem vozilu ne odgovara svaka guma. Da biste napravili pravi izbor pri kupovini novih guma, potrebno je da u obzir uzmete tip vašeg vozila, vaše potrebe, stanje puteva po kojima najčešće vozite, kao i vremenske uslove koji trenutno vladaju. Povedite računa o tome da li se bliži zima, pa će vam trebati novi komplet zimskih guma. Ako je zima na izmaku, trebalo bi da svom vozilu obezbedite letnje gume. Samo tako, vaša vožnja će biti bezbedna, ali i komforna i udobna.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 63860
прикажи још 20
od 63860
je plaćeno oglašavanje

Lakom i brzom pretragom do najkvalitetnijih i najjeftinijih guma svih svetskih brendova

U našoj ponudi se nalaze gume najboljih svetskih proizvođača poput francuskog brenda Michelin, italijanskog brenda Pirelli, pa preko vodećih američkih proizvođača Cooper, Goodyear, Dunlop i Falken, skandinavskog brenda Nokian, nemačkog Continental, a iz Azije su tu japanska Yokohama i Bridgestone, kao i južnokorejski Hankook i Nexen. Bez obzira koliko vam se izbor činio težak i nemoguć, mi smo tu da vašu kupovinu olakšamo i učinimo jednostavnom. I pored ogromnog broja svih vrsta guma za sve tipove vozila i za sve vremenske prilike, online kupovina na našoj Internet stranici ovaj posao će učiniti brzim i zabavnim. Sem što vam nudimo najniže cene na srpskom tržištu, mi smo obezbedili filtere uz pomoć kojih svoju pretragu možete znatno suziti.

Sve što je potrebno da uradite je da u filtere unesete tip vozila za koji su vam potrebne gume. Dalju pretragu možete suziti unosom tipa guma koje tražite, na primer – zimske gume, letnje gume ili gume za sve sezone. Takođe, možete uneti i veličinu, indeks brzine, naziv brenda kojem najviše verujete. Uz sve to, ponudu možete filtrirati i po rasponu cena koje se poklapaju sa vašim budžetom predviđenim za kupovinu. Možete uporediti cene različitih proizvođača, kao i cene različitih tipova guma. Kada obavite pretragu, pronađete gume za svoje vozilo i uverite se da su cene koje vam mi nudimo najniže na srpskom tržištu, dovoljno je da samo kliknete na „Dodaj u korpu“ i vaša kupovina je završena. Jedino je potrebno da u udobnosti svoga doma sačekate isporuku željenih guma.

Sigurni smo da će se naša saradnja nastaviti još dugi niz godina, jer vam garantujemo kvalitet svih proizvoda koje nudimo, kao i najjeftinije cene za njih.

Na gore