Izabrani filteri

Gume BKT

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

din
do
din

Marka

Prikaži sve

BKT Gume specijalne gume za vas

Bkt gume su većinom specijalne gume koje ćete moći kupiti preko naše stranice. To su vrlo zadovoljavajuće gume za sve namene koje će vam koristiti u raznim prilikama. Specijalne gume su prava retkost pa onda možete pretpostaviti da će i ponuda biti nešto slabija, no jasno je da vas nećemo razočarati – izaberite BKT kod nas i uživajte u vrhunskim pokretima ove odlične gume.

Bkt gume su proizvedene za laganu prodaju

Kako je već i navedeno auto gume Bkt su pretežno specijalne gume, no kod nas možete pronaći Bkt gume i motocikle i putnička vozila iako su one naravno retke. Karakteristike guma su različite, izaberite širinu, visinu i prečnik te tako prilagodite gume svojim potrebama. S obzirom da su to specijalne gume brzina ide već od 10 km – h. Od serija proizvodnje ćemo izvojiti STEER FARM, no i ostale gume su idealne.

Bkt gume cena

O ceni nećemo puno govoriti jer su to ipak gume koje je teško upoređivati s ostalim gumama za na primer obična putnička vozila. Dovoljno je raći samo da je najjeftinija guma 8 hiljada dinara, dok najskuplja košta preko 50 hiljada dinara. Sve su ovo vrlo dobre cene, a to će ponajbolje znati oni koji su često u dodiru sa ovakvim tipom guma. Stoga vam preporučujemo Bkt gume u svakom slučaju.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 119
прикажи још 20
od 119
je plaćeno oglašavanje
Na gore