Izabrani filteri

Gume Bridgestone

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume Bridgestone su super poznati brend

Bridgestone auto gume su jedan od najpoznatijih brendova na svetu i svima je jasno da se radi o jednom od najkvalitetnijih i najboljih proizvođača guma na svetu. Ono što karakteriše ove gume su zaista odlične i pristupačne cene što ih čini strahovito rasprostranjenim širom sveta pa se može zaključiti da su ove gume ponajbolji izbor za vase auto ali i vaš novčanik. Da je sve ovo istina potvrđuju statistike kao i ogroman broj vozača koji koristi ove gume svakodnedvno. Bridgestone gume su san svih vozača a njihov sjaj na automobilu predstavlja poseban užitak kada govorite o vašem autu. Dakle, Bridgeston gume – odličan izbor za vas.

Bridgeston gume, prodaja je višestruka

Kao što je već navedeno prodaja ovih guma ide zaista odlično a to je rezultat fantastične cene s obzirom na kvalitet koji nude. Ovaj proizvođače se prilagodio krajnjem korisniku i to je dalo fantastičan rezultat koji kaže da su Bridgeston auto gume rasprostranjene i cenjene širom sveta. Na našoj stranici možete naći ponudu ovih guma za putnička vozila, kombi vozila i kamione. Nadalje možete birati dimezije, širina ide do 305, visina ide od 30 do 655, a prečnik možete odabrati od 8 do 21 cm. Indeks nosivosti i brzine je također različit, a vrijedi napomenuti da brzina ide sve do 300 km – h. Serije proizvodnje su također različite, a zanimljive su Alenza, Battlax,Blizzak, Dueler, Duravis, Ecopia, Potenza, kao i mnoge druge koje vam stoje na raspolaganju.

Bridgestone gume cena

Kao što je naglašeno cena Brigdestone guma je fantastična za običnog kupca što ovu gumu čini visoko cenjenom. Kvalitet koji možete dobiti kupovinom ove gume je fenomenalan i budite sigurni da ćete biti prezadovoljni. Konkretno, već od 6 hiljada dinara možete kupiti svoje prve Bridgestone gume a to je sjajno. Najskuplja Brigdestone guma košta nešto vise od šezdeset hiljada dinara što je također vrlo pristojno. Bridgestone Turanza T001 Evo 215/55 R16 97W ima fenomenalan prosečan rezultat testova od 4,51. Radi se o letnjoj gumi za putničko vozilo, a a košta nešto vise od 17 hiljada dinara. Također jako dobar rezultat testova od 4,46 ima Bridgestone DriveGuard RFT 215/55 R16 97W a koštat će vas negde oko 16 hiljada dinara. To su neki odlični izbori, ali je konačan izbor svakako na kupcu i njegovim potrebama. Stoga vas pozivamo da razgledate budući da je sve vrlo precizno sortirano kako bismo omogućili vozačima da ne gube vreme tražeći potrebne gume. Jednostavnim klikanjem dođite do svojih guma iz snova!

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 2727
прикажи још 20
od 2727
je plaćeno oglašavanje
Na gore