Izabrani filteri

Gume Continental

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Continental auto gume su klasa za sebe

Continental gume su pravi izbor za vas ukoliko ste pravi zaljubljenici u kvalitet. Svima je jasno da su Continental gume kvalitet kojem nije potrebna posebna preporuka. Reklama auto gumama Continental i nije potrebna budući da je to brend koji je poznat svugde u svetu.

Continental gume, jako dobra cena

Ovde ćete svakako pronaći veliku raznolikost, te cene variraju u strahovito velikim intervalima. Četiri hiljade dinara su za korisnike koji žele super poznati brend te žele da ove gume krase njihova auta, međutim ove gume idu do preko 60 hiljada dinara. U svakom slučaju, jasno je da će svaki korisnik proceniti ono što je najbolje za njega, tako da ne sumnjamo da će svi naši kupci pronaći nešto za sebe. Za početak vredi izdvojiti Continental PremiumContact 2 E koji možete dobiti već za nešto više od 9 hiljada dinara, pa verujemo da je to dobar izbor. Continental CST 17 će vas koštati nešto više od 10 hiljada dinara, pa je i ovo cena koja je prilično pristupačna. Prodaja Continental guma međutim tu nikako ne staje, pa cene idu brutalno visoko pa će recimo tako ljubitelji sporta za gume Continental ContiSportContact 3 morati izdvojiti skoro 30 hiljada dinara. Continental SportContact 6 će vaš koštati čak 45 000 hiljada dinara, međutim pravi ljubitelji sporta i automobila se sasvim sigurno neće dvojiti. Cena svakako nije najbitnija kod Continental guma jer je jasno da kupujete kvalitet.

Prodaja Continental guma

Sto se tiče prodaje Continental guma, nudimo vam gume za gotovo sve vrste vozila: putnička vozila, motocikla, kombi vozila, kamione te offroad vozila. Dakle, za svako ponešto. Ono sto je bitno jeste da brzo i lako možete izabrati tačno odgovarajuću gumu za vaše auto, budući da smo sortirali visinu, širinu i prečnik gume. Tako nudimo širinu od 2 do 335, s još mnogo podskupina, visina gume se kreće od 25 do 100 dok prečnik ide od 8 do 23 centimetra. Također su tu prilagodbe na nosivost i brzinu, pa je jasno da je izbor vrlo širok. Što se tiče brzine ona ide od 25 pa sve do 300 km / h. Što se tiče modela koje nudimo vrijedi izdvojiti ove, AllSeason Contact, Contigo, Contitwist race, Classic, Conti Attack, Conti Sport, Conti Tour, Conti Track, Premium Contact, Sport Contact, Vanco Camper, Winter Contact i tako dalje.Ako vam ove informacije ne govore previše, a verovatno nisu, potrebno je da na našoj stranici detaljno pogledate karaktersitike ovih i ostalih Continenatal guma. Ukoliko želite ugodnu i sigurnu vožnju potrebno je da se detaljno upoznate s gumom koju kupujete. Kod nas je to maksimalno olakšano. Gume Continental vas nikada neće izneveriti, a to možete proveriti izborom pravih karaktersitika i ugradnjom na vaš automobil. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s izborom na našoj stranici.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 3096
прикажи још 20
od 3096
je plaćeno oglašavanje
Na gore