Izabrani filteri

Gume Dunlop

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Dunlop Auto gume su dobar izbor

Auto gume Dunlop predstavljaju još jednog vrhunskog proizvođača kojem ne treba posebna preporuka niti reklama. Svi ozbiljni vozači su naravno čuli za Dunlop gume, a sasvim sigurno je da su ih mnogi od njih i probali na svojim vozilima. Oni koji su to učinili, sigurno će vam potvrditi da su prezadovoljni s ovim gumama, s obzirom da oni predstavljaju vrhunski proizvod, namenjen vozačima prefinjenog ukusa.

Dunlop gume prodaja

Što se tiče prodaje, ove gume nikada nisu imale problema, a raširenost njihove poznatosti u svetu im sigurno olakšava istu. Ponuda Dunlop guma na našoj stranici je ogromna, pa ćete morati uložiti dodatan trud da izaberete ono što vam treba. Ipak, potrudili smo se da vam maksimalno olakšamo. Naime, nudimo preko 1200 Dunlop guma u različitim kategorijama, a ponuda sadrži gume za putnička vozila, motocikle, kombi vozila, kamione te offroad vozila. Dakle gotovo za sve kategorije. Dimenzije guma su također različite pa možete birati širinu, visinu i prečnik. Širina ide čak do 335 cm, visina od 25 do 100, a prečnik od 10 do 22 cm. Nosivost i brzina su također po izboru a ona ide od 100 km – h pa sve do 300 km – h. Što se tiče serija proizvodnje, ponuđene su različite: American Elite, Arrowmax, Cruisemax, Enasave, Geomax Enduro, Next Tread, kao i razne vrste sportskih guma koje će zainteresovati ljubitelje sporta. Jasno je da ovi naslovi ne govore puno laicima, pa je potrebno pogledati njihove karakterstike kako bi se stekao najbolji dojam o Dunlop gumama. Verujemo da će vas ponuda zadovoljiti.

Dunlop gume cena

Dunlop gume su svakako povoljan izbor za vozače s obzirom da je kvalitet pristojan a cena sasvim normalna. Već za nešto više od 6 hiljada dinara možete kupiti najjeftinije Dunlop gume što je vrlo solidan izbor. Dobar izbor je Dunlop Sport BluResponse 205/55 R16 91W koja će vas koštati nekih 9 i pol hiljada dinara, a za ozbiljnije ljubitelje sporta verovatno je bolja ona skuplja opcija Dunlop SP Sport Maxx GT 285/30 ZR20 99Y koja košta preko 34 hiljade dinara. Naravno,između ove dve opcije postoji mnogo varijacija koje možete probati, a sve je uredno razvrstano. Ono što je bitno jeste da je proizvođač Dunlop jako koncentrisan na sportske gume, pa ljubitelji sporta u svakom slučaju dolaze na svoje. Razne vrste sportskih guma će svakako oduševiti naše kupce pa preporučujemo da pregledate ako ste jedan od njih.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1555
прикажи још 20
od 1555
je plaćeno oglašavanje
Na gore