Izabrani filteri

Gume Falken

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Falken auto gume su odlična ponuda za ljubitelje ceste

Što se tiče auto guma Falken, možemo pouzdano reći da je to jedan vrhunski proizvod koji zadovoljava sve vrste vozača i posebna reklama im ni slučajno nije potrebna. Ipak u moru brendova, zašto se odlučiti baš za Falken proizvod? Nije jednostavno odgovoriti na to pitanje, budući da je bezbroj varijabli koji odlučuju o kvalitetu gume, međutim može se reći da je Falken napravio korak napred u odnosu na ostale u lakoći kretanja i sigurnosti što je izuzetno važno.

Falken gume se odlično prodaju

Sam kvalitet prodaje Falken gume, a naša ponuda je zaista raznolika s obzirom da možete kupiti gume za putničko vozilo, kamione, kombi vozila, te za vozila za offroad terene. Od ostalih karakteristika, možete recimo birati dimenzije guma, širinu, visinu i prečnik. Visina ide od 25 do 80 cm, a prečnik od 12 do 21. Nosivost i brzina su također prema izboru, a brzina ide od 130 km – h do 300 km – h. Od serija proizvodnje izdvojit ćemo Azenis, Eurowinter, Linam, Sinera, Wildpeak i tako dalje.

Falken gume su proizvod odlične cene

Cena Falken guma je zaista odlična i to ćete prepoznti zaista već na prvi pogled. Najjeftiniju gumu ćete moći uzeti već za 5000 hiljada dinara i smatramo da je to izuzetan izbor. Što se tiče najskuplje,ona ide negdje oko 43 hiljade dinara, što je također vrlo prihvatljivo. Ako ćemo o pojedinačnim proizvodima, možemo na primer izdvojiti Falken Ziex ZE914 Ecorun 235/40 R18 95W sa odličnim prosečnim rezultatom testova i cenom od nekih 14 hiljada dinara.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1094
прикажи још 20
od 1094
je plaćeno oglašavanje
Na gore