Izabrani filteri

Gume Firestone

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Firestone auto gume su dobar izbor za vozače s dobrim ukusom

Navedene auto gume su vrlo lagan izbor za ljubitelje žestoke vožnje i sasvim sigurno neće oklevati da ih kupe po svaku cenu. Firestone je jedan odličan proizvod koji je našao svoje mesto pod suncem u moru proizvođača guma. Dakle, svakako ide preporuka ovoj gumi, probajte, nećete ostati razočarani. Firestone vas čeka, izaberite nešto novo!

Firestone gume prodaja

Naša ponuda auto guma Firestone sastoji se od guma za putnička vozila, zatim za kombi vozila, te na kraju za offroad terene. Sve u svemu nije loše, zar ne? Firestone prodaja podrazumeva i različite dimenzije guma pa tako možete izabrati širinu 135 do 265 cm, zatim visinu od 35 do 80 cm i na kraju prečnik od 13 do 19 cm. Brzina i nosivost su također karakteristike gume, a podržana brzina je recimo od 160 km – h pa sve do 300 km – h. Od različitih serija proizvodnje izdvojit ćemo recimo Destination, Firehawk, Multihawk, Multiseason, Roadhawk, Winterhawk i tako dalje.

Firestone prilagođava svoju cenu

Što se tiče cene najjeftiniju Firestone gumu ćete moći kupiti za 5600 dinara dok će vas najskuplja koštati preko 66 hiljada dinara. Osim navedene razlike tu je još jako puno proizvoda za što ćete ipak morati da se detaljnije osvrnete po našoj stranici. Ogromna različitost guma ipak nije rezultovala zbrkom, te vrlo lako možete doći do traženih rezultata.Dakle, što se tiče cene, vrlo je verovatno da ćete biti zadovoljni Firestone gumama, pa vas savetujemo da kupite svoj prvi Firestone proizvod.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 542
прикажи још 20
od 542
je plaćeno oglašavanje
Na gore