Izabrani filteri

Gume Fulda

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Konstrukcija

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume Fulda su prijatelj svim vozačima

Gume Fulda predstavljaju jos jedan poznati brend koji će vam priuštiti izvrsnu i ugodnu vožnju. Poznato je da su ovo vrlo pouzdane gume pa zato vozači diljem sveta sa radošću kupuju iste. Više o Fulda gumama u našoj ponudi pročitajte ispod.

Fulda gume prodaja

Naša ponuda Fulda guma je naravno široka i slijedi trendove koji se kreću u svetu. Ponuđene su Fulda gume za putnička vozila, kombi vozila i kamione. Naravno, najšira ponuda je za putnička vozila pa je tu i najveći izbor za kupca. Sto se tiče dimenzija guma, izbor je različit pa tako možete probrati širinu od 145 pa sve do 305, visina ide od 30 do 80, a prečnik možete birati od 13 do 20 cm. Indeks nosivosti Fulda auto guma je uveliko različit, a brzina ide od 130 km – h pa sve do 300 km – h. Također u ponudi su mnoge serije proizvodnje te tako možete detaljno razmisliti šta vam tačno odgovara. Conveo Tour, ECOTRANS, EcoControl, Kristall Control HP, MultiControl, Regioforce, SportControl samo su neke od vrhusnkih serija proizvodnje Fulda guma. Dakle, za svakoga ponešto, tako da smo sigurni da ćete biti zadovoljni ovim proizvođačem.

Fulda gume su uvek niske cene

Cena ovih guma varira, s obzirom na veličinu, namjenu I njihov kvalitet, ali možemo reći da neki standard postoji. Maksimalna cena je negde oko 40 hiljada dinara što je poprilično nisko, ako to usporedimo s nekim poznatijim brendovima. Ako tražite dakle pristojnu cenu koja će zadovoljiti vaš novčanik Fulda gume su vjerovatno odličan izbor. Stoga ne razmišljajte dvaput – ovakva prilika se ne propušta. Recimo Fulda EcoControl 155/80 R13 79T možete nabaviti već za odličnih 7 hiljada i nešto dinara, a ona ima odličan prosečan rezultat testova. Nešto bolja, a i skuplja je Fulda EcoControl 195/65 R15 91T sa istim prosečnim rezultatom testova, a cena ide nešto vise od 11 hiljada dinara. Ako ste ljubitelj sporta Fulda gume imaju nešto i za vas. Naime Fulda SportControl 2 275/30 R19 96Y će vas koštati nekih 22 hiljade dinara, a ako ste sportski fanatik možete kupiti Fulda SportControl 2 305/30 R19 102Y za nešto manje od 31 hiljadu dinara. Osim navedenog, još mnogo raličitih cena možete naći u našoj ponudi, pa je najpametnije da sami proberete ono što vam je potrebno, s obzirom da je sve organizovano kako bi bilo olakšano kupcu. Sve u svemu Fulda gume su odličan izbor sa sve vozače.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 415
прикажи још 20
od 415
je plaćeno oglašavanje
Na gore