Izabrani filteri

Gume Goodyear

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Goodyear auto gume su sjajan izbor za vašeg ljubimca

Auto gume Goodyear su jedan od vrhunskih brendova koji kruže našim cestama. Milione i milione kilometara je ova guma prešla diljem sveta i nemojte pomisliti da se umorila. Goodyear guma je neverovatan kvalitet i ne postoji ispitivanje ili neki vozač koji će joj naći neku ozbiljnu zamerku. Goodyear proizvođač ima svoje prednosti nad ostalim gumama, ali jedna od njih je svakako cena i pristupačnost. No o ceni – nešto kasnije. Vrlo je bitno da ćete biti zadovoljni sigurnošću i izdržljivošću Goodyear guma, a to je ono što je vrlo bitno svim vozačima pri odluci koju zapravo gumu kupiti kad se stare potroše i njihov životni vek istekne.

Goodyear gume prodaja

Prodaja ovih guma svakako ide glatko budući da je to jedan svetski poznati brend kojem nije potrebna posebna reklama. Ne postoji niko ko nije čuo za Goodyear gume, a pametano reklamiranje, kao i sponzoriranje nekih svetski poznatih sporstskih takmičenja učinile su ovu gumu super poznatom. Što se tiče ponude na ovoj stranici, ona je ogromna, nudimo Goodyear gume za putnička vozila, kombi vozila, kamione te offroad vozila. Što se tiče dimenzija guma širina ide do 315, visina od 25 do 85, a prečnik od 13 do 22 cm. Indeks nosivosti i brzine je također po izboru, a brzina ide od 100 km – h do 300 km – h. Što se tiče serija proizvodnje tu je također ogroman izbor a navesti ćemo samo neke koje će prepoznati pravi zaljubljenici u Goodyear gumu: Cargo, DuraGrip, Eagle, DuraMax, Exellence, Regional, Wrangler i tako dalje. Ostatak ove ponude pogledajte na stranici. Sve u svemu ponuda je široka, kvalitet je odličan, a cena je idealna. Sve ovo govori da je Goodyear guma fantastičan izbor jer se svi parametri slažu.

Goodyear guma ima prihvatljivu cenu

Već smo naveli da je cena ove gume odlična, a sada ćemo to konkretizirati. Prve gume, one najjeftinije možete kupiti za već od 6 hiljada dinara, a najskuplje će vas koštati nekih 71 hiljadu dinara. To i nije loše s obzirom da je Goodyear svetski brend, a nije toliko skup kao drugi poznati proizvođači. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 305/30 R19 102Y imaju odličan prosečan rezultat testova od 4,27. Radi se o letnjim gumama, a možete ih kupiti za nekih 23 hiljade dinara što je vrlo pristojna cena. Za one malo dubljeg džepa još bolji izbor je Goodyear Eagle LS2 245/45 R19 102V, a koštat će vas ipak nešto više – 38 hiljada dinara. Kako god, izbor je veliki, a odluka na vozačima.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1800
прикажи још 20
od 1800
je plaćeno oglašavanje
Na gore