Izabrani filteri

Gume za Kamione

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Konstrukcija

Kategorija cena


Najveći izbor kamionskih guma po najpovoljnijim cenama

Kako napraviti pravi izbor pri kupovini kamionskih guma?

Kvalitetne kamionske gume moraju biti izdržljive i sposobne podneti veliki teret tokom mnogo sati neprekidne vožnje. Sem toga, one moraju garantovati bezbednu vožnju, ali i pružiti udobnost jer kamioni obično putuju na velike razdaljine i po nekoliko dana udaljenosti. Pri tome, kamioni skoro uvek prevoze veoma veliki teret. Da bi te duge i naporne vožnje pod velikim teretom mogle biti bezbedne i sigurne, jedna od ključnih stvari jesu dobre i kvalitetne kamionske gume.

Mnogi vrhunski proizvođači kamionskih guma uneli su razne novine i primenili tehnološka dostignuća kako bi napravili što kvalitetnije i što izdržljivije gume za vaša teretna vozila. Inovatinve smese pružaju visok kvalitet i omogućavaju duže trajanje i manje habanje kamionskih guma. Takođe, pružaju i visoku otpornost, čine gazni sloj manje podložnim habanju i bez pojave pukotina. Još jedna stvar koja je isto tako važna kada vozite na duge staze i pod velikim teretom jeste emisija buke. Nove tehnologije omogućile su proizvodnju takvih kamionskih guma čija je emisija buke znatno smanjena, pa vaša vožnja na taj način može biti mnogo prijatnija.

Prodaja kamionskih guma na našoj Internet stranici

Ako ste u potrazi za novim kamionskim gumama za vaše vozilo, onda ste na pravom mestu. Na našoj stranici možete obaviti brzu, jednostavnu i bezbednu online kupovinu novih kamionskih guma za svoje teretno vozilo.

Pre svega, jako je važno da svoju kupovinu novih kamionskih guma uskladite sa godišnjim dobom i vremenskim prilikama u kojima vozite. S obzirom na to da je vožnja kamiona jako ozbiljan i težak posao, prvenstveno se morate pobrinuti za svoju sigurnost. A za sigurnost je odabir pravih guma ključna stvar, jer dobre gume veoma mnogo utiču na vašu vožnju i ispravnost vašeg vozila.

U našoj ponudi se nalaze kamionske gume vodećih svetskih proizvođača koji već godinama ulažu u poboljšanje kvaliteta svih vrsta guma. U prodaji imamo specijalizovane gume za sve vremenske prilike.

Kod nas možete kupiti najnovije modele zimskih kamionskih guma, a od brendova bismo za vas izdvojili: Pirelli, Bridgestone, Michelin, Kaltrunderneuerung, o čijem kvalitetu i renomeu nije potrebno previše govoriti.

Od letnjih guma za terena vozila mogli bismo izdvojiti kamionske gume brendova Continental, Hankook, Michelin, Bridgestone, Dunlop, Fullrun, Kumho, Doublestar, Barum, Goodyear, Riken i još mnogo drugih.

Ako se odlučite za univerzalne gume za sva 4 godišnja doba, za vaš kamion bismo vam preporučili kamionske gume brendova Dunlop, BF Goodrich, Bridgestone, Pirelli, Hankook, Fulda, Michelin, Semperit, Continental, Uniroyal, Aeolus, Sava, Falken, kao i mnoge druge.

Kako obaviti online kupovinu kamionskih guma?

U širokom spektru naše ponude, sigurni smo da možete pronaći prave kamionske gume za svoje teretno vozilo. Sem velikog izbora, što po broju najrazličitijih brendova, što zbog najrazličitijih tipova guma, mi vam nudimo i najpovoljnije cene na srpskom tržištu, a uz to i mogućnost online kupovine iz udobnosti svog doma. Omogućili smo vam da lako i efikasno obavite pretragu uz pomoć filtera. Pretragu možete izvršiti samo po nazivu brenda koji kod vas ima najviše poverenja. Zatim po tome da li želite zimske, letnje ili univerzalne gume, po indeksu opterećenja i brzine, kao i po ceni koja se uklapa u vaš budžet. Sigurni smo da vam možemo ponuditi baš ono što vam je potrebno. Kada pronađete gume koje odgovaraju baš svim vašim kriterijumima, samo kliknite na „Dodaj u korpu“ i završite sa kupovinom. Naručene gume će vam u najkraćem roku stići na vašu kućnu adresu. Dobićete maksimalan kvalitet po najnižoj ceni, uz profesionalnu uslugu i bezbednu kupovinu. Ovo je samo prvi korak u izgradnji naše dugogodišnje saradnje.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 359
прикажи још 20
od 359
je plaćeno oglašavanje
Na gore