Izabrani filteri

Gume za Kombi vozila

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Najbogatija online ponuda guma za vaša kombi vozila

Namena vašeg kombi vozila

Kombi vozila su veoma praktična i možete ih koristiti za različite namene, kako za prevoz većeg broja putnika, tako i za prevoz robe, pa i selidbe. Zbog takve namene, kombi vozila moraju imati pažljivo birane gume koje će biti sposobne da izdrže dodatni teret koji obično nose. Gume za kombi vozila malo su drugačije od guma za ostala putnička vozila, jer su napravljene da mogu da izdrže dodatnu težinu, bilo da je to veći broj putnika u kombiju ili neka roba. Kombi gume su napravljene da traju dugo i pružaju udobnu i bezbednu vožnju čak i pod većim teretom. Pri kupovini novih kombi guma morate obratiti pažnju na oznaku indeksa opterećenja koji se nalazi na bočnoj stranici gume. Indeks opterećenja vam daje garanciju da su te kombi gume pogodne i za veća opterećenja. Kada u obzir uzmete za koju namenu koristite svoje kombi vozilo, kao i uslove u kojima vozite, u skladu sa tim ćete odabrati i prave gume. Na taj način ćete sebi obezbediti sigurnost u toku vožnje, ali i vožnju učiniti udobnom.

Kako izabrati idealne kombi gume?

Svako kombi vozilo ima svoju specifičnu namenu, pa u skladu sa tom namenom i treba odabrati pravi komplet guma za njega. Sem namene kombi vozila, treba uzeti u obzir i vremenske uslove, stanje puteva, razdaljinu koju obično prelazite, kao i prosečni indeks opterećenja. Samo uzimajući u razmatranje sve ove faktore, vi ćete napraviti pravi izbor.

U našoj ponudi nalazi se širok spektar guma za vaše kombi vozilo

Na našoj Internet stranici možete pronaći veliki izbor kombi guma. Nudimo vam najjeftinije kombi gume koje možete naći na domaćem tržištu. Imamo veliki izbor kombi guma po najpovoljnijim cenama najpoznatijih svetskih brendova kao što su Hankook, Continental, Dunlop, Michelin, Nokian, Fulda, Pirelli, Bridgestone, Semperit kao i mnoge druge. U ponudi imamo zimske, letnje i gume za sve sezone svih pomenutih svetskih proizvođača.

Pretražite našu stranicu i uverite se u kvalitet i širok spektar naše ponude. Pregled smo vam olakšali uvodeći filtere pomoću kojih možete sužavati i proširivati svoju pretragu. Kombi gume možete tražiti samo po imenu brenda, po tipu vašeg kombi vozila, samo po ceni koju želite platiati, ili možete napraviti kombinaciju svih pomenutih kriterijuma pretrage. Kada pronađete kombi gume po svojoj meri, dovoljno je da kliknete na „Dodaj u korpu“ i kupovina je obavljena. Poručene gume će u veoma kratkom roku stići tačno na vašu adresu. Obavljena online kupovina biće na naše obostrano zadovoljstvo. Garantujemo vam kvalitet, kao i najjeftinije kombi gume na srpskom tržištu.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 5764
прикажи још 20
od 5764
je plaćeno oglašavanje
Na gore