Izabrani filteri

Gume Michelin

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Prodaja Michelin gume, kvalitet je neupitan

Kao što je svima poznato Michelin gume su jedan od najpoznatijih brendova na svetu. Ne postoji vozač koji bar jednom nije poželio ovu vrstu kvaliteta kako bi obogatio svoj auto na poseban način. Auto gume Michelin su san svih vozača, a kod nas ih možete nabaviti po vrlo povoljnim cenama. Gume Michelin su jedan poseban kvalitet koji vam garantuje ugodnu i sigurnu vožnju. Prodaja nikad nije bila lakša budući da jednim klikom miša možete dobiti Michelinke na vašu adresu vrlo brzo i vrlo pouzdano. Interne kupovina je u modi, stoga ne gubite vreme.

Michelin gume – cena koja privlači

Cena ovih guma varira od poprilicno jeftinih do onih jako skupih koje će sebi moći priuštiti samo oni dubokog džepa ili vatreni zaljubljenici u automobile. Naime, verovali ili ne, cena ovih guma ide od oko 3 800 dinara, pa sve do preko 100 000 dinara!

Cene idu vrtoglavo visoko ako ćete se odlučiti za super-kvalitet, tako da je vrlo bitno da procenite što vam zaista treba. Michelin Energy Saver 195/55 R16 87T recimo ima pristupačnu cenu od nekih 14 i 800 dinara, zatim Michelin CrossClimate 205/65 R15 95V ide nešto preko 16 000 dinara , a Michelin Agilis 1 košta oko 15 000 dinara. To su neke pristojne cene koje bi mogao izdvojiti prosečan građanin. Međutim ako želite ekstravaganciju, nudimo i Michelin gume koje kostaju verovali ili ne, preko 100 000 dinara. Ovo je nedostupno prosečnom korisniku, međutim, ne sumnjamo da će oni malo dubljeg džepa razmisliti o ovome. Često možemo čuti da kvalitet nema cenu. Moramo reći da će ljubitelji sporta također biti zadovoljni budući da nudimo vrste kao sto su Latidute Sport, Latitude Sport 3, Latitude Sport 3 ZP, Latitude Cross i tako dalje. Također možete pronaći Pilot Sport gume, raznih vrsta koje će vam omogućiti vrhunsku sportsku vožnju.

Karakteristike Michelin guma

Širina, visina i prečnik guma su svakako vrlo bitni pri izboru kod korisnika. Nudimo vam apsolutno sve vrste i karakteristike Michelin guma. Širina ide do neverovatnih 385, a nudimo i visinu od 25 do 100 cm. Prečnik ide od 8 do 22.5 cm. Jasno je da je ovaj brend vrlo popularan u svetu pa smo stoga osigurali ovako široku ponudu za nase kupce. Što se tiče brzine nase Michelin gume podržavaju brzinu od 40 km / h pa sve do 300 km / h. Jasno je dakle da možete birati po svom ukusu. Ono što je vrlo bitno jeste da je na našoj stranici sve precizno sortirano, tako da je pregled olakšan,pa možete izabrati tačno one karakteristike koje su vam potrebne. Tako ćete na najbolji način pogoditi ono što vam treba i izbeći greške koje se dešavaju pri standardnoj kupnji. Kako god bilo verujemo da se nećete pokajati kupivši Michelin gume jer je svima jasno da je njihov kvalitet nenadmašan. Prodaja ovih guma nikada nije bila lakša i jednostavnija, a mi smo je drastično olakšali sortiranjem i razdvajanjem njihovih karakteristika kako bi krajnji korisnici mogli bez ikakvih problema izabrati ono što im treba. Verujemo dakle da smo maksimalno olakšali posao našim kupcima.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 2607
прикажи још 20
od 2607
je plaćeno oglašavanje
Na gore