Izabrani filteri

Gume za Motocikl

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Najvpovoljnije cene i naveći izbor guma za vaš motocikl

Važnost izbora pravih moto guma

Moto gume su jedna od najvažnijih komponenti vašeg motocikla. Iako možda skupe, predstavljaju i te kako isplativu investiciju. Izborom pravih moto guma iz vašeg dvotočkaša možete izvući maksimum, a što je još važnije, osigurati svoju bezbednost u vožnji. Moto gume su dizajnirane da izdrže na hiljade kilometara vožnje uz samo najosnovnije održavanje. Najvažnija stvar pri kupovini novih moto guma je da odgovaraju modelu motora koji vozite. Takođe, vrlo je važno da vodite računa o konstrukciji gume, kao i o tome da li menjate samo jednu ili obe moto gume. Najidealnije rešenje je ako ste u mogućnosti, da istovremeno zamenite obe moto gume na vašem motociklu. Pri kupovini novih moto guma važno je da vodite računa o tome u kakvim vremenskim uslovima i po kakvim putevima vozite vaš motocikl. Da li svoj skuter koristite samo za gradsku vožnju u toplim danima, ili je vaš ljubimac velike kubikaže i vozite ga po ekstremnim terenima, od toga mora da zavisi i vaš izbor moto guma. Šta god bio vaš izbor, budite sigurni da ćete na našoj stranici pronaći prave gume za vas, a uz to i najjeftinije na domaćem tržištu.

Kako izabrati pravi model moto guma?

U zavisnosti od tipa vašeg dvotočkaša, da li je to skuter za gradsku vožnji, ili se bvite ekstremnim spotovima i vozite motokros, izbor guma će biti drugačiji. Moto gume moraju odgovarati baš tipu vašeg motora i biti u skladu sa vašim potrebama i vremenskim prilikama. Ako svoj motor vozite i po lošim vremenskim uslovima, u hladnijem periodu, onda bi po vašu bezbednost bilo najbolje da posedujete i jedan par zimskih guma, ili barem par moto guma za sve sezone. Isto tako, važno je da obratite pažnju i na pravu širinu moto guma, na indeks brzine, kao i na prečnik felni.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 6402
прикажи још 20
od 6402
je plaćeno oglašavanje

Kod nas možete kupiti moto gume za sve tipove vaših motocikala po najnižim cenama

U našoj ponudi se nalaze najrazličitiji modeli moto guma. Nudimo vam najveći izbor najjeftinijih i najkvalitetnijih moto guma za vaše skutere, mopede, motore velike kubikaže, čopere, kruzere, trkačke motore, enduro. U ponudi imamo najnovije modele zimskih, letnjih kao i moto guma za sve sezone, svih vodećih svetskih brendova.

Pretraga naše stranice je veoma jednostavna i pored velikog izbora moto guma koje vam nudimo. Da vas širok izbor najrazličitijih moto guma ne bi zbunio, mi smo obezbedili filtere uz pomoć kojih možete suziti svoju pretragu. Svoju pretragu možete suziti samo na brendove moto guma koji vas interesuju, istovremeno iz pretrage izbacujući proizvođače za koje niste zainteresovani. Takođe, pretragu možete suziti na tip vašeg motocikla, kao i na veličinu moto guma koje želite. U zavisnosti od godišnjeg doba, pomoću filtera možete pretraživati samo gume za zimsku sezonu, ili pak gume prilagođene letnjim uslovima vožnje. Tu su i moto gume za sve sezone. Pretragu možete ograničiti i na određeni novčani iznos koji je u skladu sa vašim budžetom koji ste predvideli za ovu kupovinu. Kada obavite sve pretrage i pronađete moto gume koje ste želeli, dovoljno je da kliknete na „Dodaj u korpu“ i u minimalnom vremenskom roku moto gume će biti na vašoj kućnoj adresi. Budite uvereni da ste na pravom mestu, jer ćete na našoj stranici naći baš ono što vam treba, a sve to po najpovoljnijim cenama i zagarantovanim kvalitetom.

Na gore