Izabrani filteri

Gume Nankang

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Auto gume Nankang će vas oduševiti

Nankang auto gume su izvrstan izbor pa je jasno da će vozači biti prezadovoljni. Naša ponuda Nankang auto guma je fantastična pa tako možete pronaći preko hiljadu različitih proizvoda i praktično izgubiti glavu u svim tim različitostima, međutim sreća je u kvalitetnom sortiranju i odvajanju pojedinih guma i njihovih karakteristika.

Nankang gume – vrhunska prodaja odličnog proizvoda

Što se tiče prodaje Nankang proizvod kako je već rečeno u našoj ponudi možete pronaći u ogromnim količinama. Preko 900 proizvoda možete naći samo za putničko vozilo, a osim toga nudimo i ove gume za motocikle, kombi vozila te offroad terene. Kako je ponuda velika tako su i dimenzije guma silno različite pa ćete morati detaljno pregledati koja i kakva vam širina, visina i prečnik odgovaraju. Svako vozilo ima neke svoje posebnosti, a gume nikako nisu poslednji izbor na koji treba paziti. Pregledajte sve detalje i tek onda naručite kako biste bili u potpunosti zadovoljni.

Nankang gume cena

Cena Nankang guma varira u velikim rasponima s obzirom da u našoj ponudi možete pronaći ogroman broj guma. Jasno je dakle da će i razlike biti velike. To i potvrđuje činjenica da najjeftiniju Nankang gumu možete kupiti već od nevjerovatnih 565 dinara, a najskuplja ide do 56 hiljada dinara što je očekivano s obzirom da se ipak radi o jednom kvalitetnom i pouzdanom brendu. Dobra je ponuda recimo Nankang Econex NA-1 205/60 R16 96H sa vrlo dobrim prosečnim rezultatom testova i cenom od 7 hiljada i sedamsto dinara. Radi se o letnjoj gumi za putničko vozilo. Sretno!

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1735
прикажи још 20
od 1735
je plaćeno oglašavanje
Na gore