Izabrani filteri

Gume Nexen

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume Nexen su super dobar potez

Još jedan super-poznati brend i proizvođač guma je Nexen. Nexen auto gume su ono što je potrebno svakom vozaču s obzirom da one nude poseban spoj moći, ljepote i ugodnosti. Ove gume će vam olakšati vožnju, a svako ko će gledati u vaše vozilo će ostati oduševljen. Ljubitelji ljepote i elegancije će za svoje auto svakako izabrati Nexen gume ne pitajući za cenu. Ovo su gume za sve vrste vozača, pa verujemo da će i za vas biti vrlo interesantna sama njihova ponuda.

Nexen gume – način prodaje

Prodaja Nexen guma se čini nikad lakša i jednostavnija. Sada su dostupne, samo jednim klikom miša i uskoro ih možete očekivati na kućnim vratima. Pokušajte, vaše auto će vam biti zahvalno. U ponudi su gume za putnička vozila, kombi vozila te offroad vozila. Nexen će vam zasigurno pružiti užitak kakav očekujete. Što se tiče dimenzija gume, možete pronaći različitu širinu, visinu i prečnik, pa tako nudimo širinu od 145 do 295, visina ide od 25 do 85, a prečnik ide od 12 do 22. Dake različit izbor za različite vozače. Također nudimo gume za različite vrste nosivosti, a brzina ide od 120 km / h pa sve do 300 km / h. Imamo u ponudi različite serije, a neke od njih su Eurowin, N Blue Premium, Roadian, Radial, Winguard i tako dalje. Ako vam ovi naslovi ništa ne znače, preporučujemo da otvorite našu stranicu i detaljno ispitate svaku od njih.

Nexen gume su proizvod zadovoljavajuće cene

Nexen gume imaju vrlo pristupačnu cenu, s obzirom da njihove gume možete kupiti već od pet hiljada dinara. Naravno, budući da je to vrlo kvalitetan proizvođač guma, njihova cena ide sve do 49 hiljada dinara. Jasno je da će svaki vozač proceniti ono što mu treba, znajući koliko može uložiti. Kao dobra opcija čini se Nexen N Fera SU1 185/50 R16 81V koja ima odlične rezultate testova, a dostupna je već za oko 8 hiljada dinara. Ukoliko želite skuplju verziju pravi izbor je Nexen N Fera SU1 245/40 R19 98Y koja također ima odlične rezultate testova, a dostupna je za nekih 16 hiljada dinara. Odličan omjer cene i kvalitete možete naći i drugim serijama Nexen guma, pa je stoga najbolje da detaljno pregledate ponudu na našoj stranici koja će vam na najbolji način predočiti ono što vam zaista treba. Nexen gume su pravi izbor za vozače koji znaju šta žele.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1233
прикажи још 20
od 1233
je plaćeno oglašavanje
Na gore