Izabrani filteri

Gume Nokian

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume Nokian su fantastična šansa

Nokian auto gume predstavljaju jedan od poznatijih proizvoda u svetu automobila, stoga vredi pogledati ono što vam se nudi. Svakako da je ovaj proizvođač prilagodio različite vrste guma različitim vrstama vozača pa verujemo da ćete pronaći nešto za sebe. Zato vam preporučujemo da detaljno pregledate kako biste postigli maksimalan uspeh prilikom izbora za vašeg ljubimca.

Nokian gume su vrlo niske cene

Cena Nokian guma naravno varira od gume do gume, pa je potrebno dobro istražiti ono što vam je potrebno. Nudimo Nokian gume za putnička vozila kojih je naravno najviše, zatim gume za kombi vozila te offroad vozila. Što se tiče cena one idu otprilike od 6000 pa sve do 60000 dinara što je ipak manje nego na primer cena guma nekih još moćnijih brendova. Odlične rezultate testova i pristupačnu cenu ima Nokian iLine 155/70 R13 75T koju možete kupiti za nešto više od šest hiljada dinara. Ukoliko želite malo višu cenu, dobar izbor je Nokian zLine 225/40 ZR18 92Y koja košta nešto više od trinaest hiljada dinara. Još bolja opcija je Nokian zLine 245/40 ZR19 98Y koja košta nešto više od 21 hiljadu dinara.

Nokian gume prodaja

Prodaja Nokian guma vam nudi izbor mnoštva vrsta Nokian guma. Vredi izdvojiti Hakka Black, Line, Nordman, Rockproof, Weatherproof, iLine, Zline i tako dalje. Što se tiče dimenzija, jasno je da možete izabrati ono što je potrebno vašem vozilu. To je upravo prednost kupovine preko interneta, s obzirom da jednostavnim pretraživanjem i klikanjem miša možete odabrati karakteristike gume i tako izbeći nepotrebne gužve. Nudimo širinu od 155 do 315, dakle vrlo širok izbor. Visina ide od 35 do 80 cm, a prečnik od 13 do 21. Dakle ponuda je jako široka,pa verujemo da imamo ono što vam treba. Budući da je guma zaista jedan od najbitnijih delova auta,postavlja se pitanje kako izabrati onu koja vam je zaista potrebna. Nokian gume kao jedan od poznatijih brendova svakako se uklapa u cenu koju je spreman platiti prosečan građanin, pa tako verujemo da ovom proizvođacu nije potrebna posebna reklama. Ono što je najbitnije Nokian gume nude odličnu simbiozu cene i kvaliteta što je krajnjem kupcu svakako i najvažnija stvar. Kupac gleda da u konačnici bude zadovoljan, a Nokian gume će mu ponuditi upravo to. Na kraju, potrebno je da spomenemo nosivost i brzinu. Naše Nokian gume podržavaju ogromne raspone nosivosti, što je najbolje pogledati na web stranici. Podržana brzina je od 160 km / h pa sve do 300 km / h, što će reći da je i ovde raspon vrlo veliki. Kao što se vidi iz priloženog auto gume Nokian su odličan izbor, a cena je vrlo pristupačna za kvalitet koji dobivate. To je svakako razlog da detaljno razmotrite ovog proizvođača i kupite.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1072
прикажи још 20
od 1072
je plaćeno oglašavanje
Na gore