Izabrani filteri

Gume za Offroad / SUV / 4x4

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Najbolja ponuda 4X4 i off-road guma za vaša ternska i SUV vozila

Ako ste u potrazi za novim 4x4 ili off-road gumama za vašeg terenca, onda ste sigurno na pravom mestu. Na našoj Internet stranici u online ponudi imamo širok spektar najrazličitijih guma za vaše terence i džipove i sve to po najpovoljnijim cenama.

Karakteristike off-road guma

Akcenat kod off-road guma stavljen je na prianjanje na različitim vrstama terena po kojima vozite. Udobnost i redukovanje nivoa buke nisu na prvom mestu. Off-road gume su dizajnirane da gaze sve predv sobom, zato je njihova konstrukcija kruta, a načinjene su od smeše koja je veoma otporna.

Off-road gume se dele na potpuno terenske All Terrain, prilagođene svim vrstama terena, i na Mud Terrain, koje su specijalno dizajnirane baš za blatne terene.

4x4 gume

Gume 4x4 najčešće su namenjene za SUV vozila. Bočni zidovi 4x4 guma su kruti, konstruisani su tako da se mogu uspešno boriti sa površinama koje su neravne i sa rupama na putevima. Ove gume su napravljene od smese koja nije ni previše kruta ni previše meka, već je neka sredina između ta dva rešenja. Gume 4x4 imaju veliki gazni sloj da bi mogle da obezbede dobro prianjanje na ekstremnim terenima kakvi su blato i pesak.

Off-road gume i gume 4x4 za SUV i terenska vozila dizajnirane su za ekstremnu terensku vožnju i sposobne su da vam omoguće savladavanje i najtežih podloga. Sa njima se u svakom momentu možete odlučiti da skrenete sa puta i krenete neravnim ekstremnim terenima jer se ovakve gume mogu nositi sa svim vrstama podloga. Dezen njihovog gaznog sloja omogućava odličnu upravljivost, optimalan rad bez ugrožavanja bezbednosti bez obzira na kakvom terenu se nalazite.

Off-road i 4x4 SUV gume preporučuju se za velike brzine. Njihova najveća prednost je što pružaju veliku stabilnost u krivinama. Te osobine ih čine idealnim za sportske trke.

Dizajn off-road i 4x4 guma

Off-road gume i gume 4x4 moraju pružati udobnost i sigurnost na putevima, a takođe moraju biti pouzdane i veoma izdržljive. Inovacije u proizvodnji i moderna tehnologija koja se primenjuje u njihovoj proizvodnji osigurale su njihovu veću otpornost na udarce i bolju zaštitu od grebanja.

Bezbedna vožnja po mokrim putevima osigurana je ojačanim oštricama i optimizovanim dizajnom profila. To je takođe doprinelo i smanjenju emisije buke u toku vožnje pon suvim putevima.

Veliki izbor off-road guma i 4x4 guma na našoj Internet stranici

Na našoj Internet stranici, na jednom mestu možete pronaći najrazličitije tipove guma za vaša terenska vozila. U našoj ponudi se nalaze off-road gume, 4x4 gume za vaše terence najvećih svetskih brendova kao što su Michelin, Bridgestone, Continental, Nokian, Hankook, Dunlop, Toyo, Cooper, Nankang, Falken, Nexen i mnogi drugi. Gume ovih vrhunskih brendova mi vam nudimo po najnižoj ceni, a sve to iz udobnosti vašeg doma. Pretražite našu stranicu i pronađite gume idealne za vaš džip, terensko ili SUV vozilo. Prilagodite svoju pretragu uz pomoć filtera koje smo vam ponudili. Možete pretraživati isključivo zimske gume, a takođe pretragu možete vršiti i samo po željenom brendu. Isto tako, pretragu možete suziti na raspon cena koji odgovara vašem budžetu, ili sezoni za koju su vam gume potrebne. Kada pronađete gume koje po svojim karakteristikama odgovaraju svim vašim kriterijumima, kliknite na „Dodaj u korpu“ i kupovina je obavljena. Kroz par dana, u minimalnom vremenskom roku, mi ćemo gume isporučiti na vašu adresu.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 11453
прикажи још 20
od 11453
je plaćeno oglašavanje
Na gore