Izabrani filteri

Gume Pirelli

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Pirelli auto gume, pouzdana klasa

Ovo su gume svima dobro poznate, brend koji je raširen svugde u svetu, retko ćete naći nekoga ko nijeje čuo za ovog proizvođača. O kvalitetu je suvišno pričati, a popularnost je zasigurno ogromna, čemu je doprinelo i sponzorisanje velikih nogometnih klubova. Reklama je sve, a to je Pirelli jako dobro iskoristio i svoje ime proširio svugde u svetu. Danas Pirelli auto gumama reklama gotovo da i nije potrebna s obzirom da vozači širom sveta na asocijaciju Pirelli odmah pomišljaju – vrhunske gume! Nije to lako postići, ali ovaj proizvođač je uspio u svome naumu i sada je prodaja ovih guma znatno olakšana. Budite i vi dio Pirelli porodice.

Pirelli gume prodaja

Kao što je već navedeno prodaja Pirelli guma je drastično olakšana a tome uveliko pridonosi i internet i online kupovina. Kod nas možete pronaći Pirelli gume za putnička vozila, motocikle, kombi vozila i kamione. Dakle, široka ponuda, potrebno je samo da se odlučite za ono što vam treba. Naravno možete birati između različitih visina, širina i prečnika. Širina ide do 355 cm, visina od 25 pa sve do 100 cm, a prečnik možete izabrati od 10 do 23 cm. Također različite su i brzine i nosivosti, a brzina recimo ide od 100 km – h pa sve do 300 km – h. Osim toga, možete probrati različite serije proizvodnje a neke od njih su Angel, Carrier, Chrono, Cinturato, City Demon, Diablo, Zero, Scorpion i tako dalje. Dakle vrhunske serije proizvodnje koje samo čekaju da ih izaberete.

Pirelli gume cena

Kako je i očekivano cena ovih guma nije nimalo mala i neke gume zaista koštaju toliko da će vam se zavrteti u glavi. Njih će kupiti samo istinski ljubitelji Pirelli guma, a na vama je da odlučite da li ste jedan od njih. Kad čujete cenu od preko 100 000 hiljada dinara, sigurno vam neće biti tako dobro. No ipak, nije sve tako crno, verovali ili ne, naša ponuda Pirelli guma ide već od skromnih 6 hiljada dinara, pa je tako jasno da za svakoga imamo ponešto. Šteta je propustiti ovako kvalitetne gume za ovako nisku cenu. Bilo da se odlučite za Pirelli Cinturato, Carrier, Chrono ili neku drugu opciju, tu smo da vam pomognemo. Za ovakav brend je sasvim jasno vredno izdvojiti više novca pa verujemo da se istinski ljubitelji ceste neće dvoumiti ni sekunde. Jer jedno je jasno: Štednja na gumama nikada ne donosi ništa dobro. To jako dobro znaju oni koji svoju sigurnost svaki dan rizikuju na brzim cestama.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 3072
прикажи још 20
od 3072
je plaćeno oglašavanje
Na gore