Izabrani filteri

Gume Profil

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

din
do
din

Marka

Prikaži sve

EU Etiketiranje


do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume profil, izbor za prave znalce

Profil gume su sjajan izbor ako ste opušten i sportski tip, pa verujemo da će taj tip vozača pronaći ponešto za sebe u našoj ponudi. Kako se radi o retkoj gumi, ipak nećete moći previše birati s obzirom da ponuda nije previše široka, ali za prave ljubitelje to neće predstavljati nikakav problem. Dakle Profil auto gume će vas sigurno iznenaditi svojim vrhunskim performansama.

Profil gume prodaja

Kako je vć navedeno, ponuda i prodaja ovih guma nije ogromna, a naravno sve što nudimo su gume za putnička vozila. Što se tiče dimenzija, možemo reći da širina ide od 165 do 235 cm, zatim visina od 40 do 65 cm, te prečnik od 13 do 18 cm. Brzinu ćete moći odabrati od 190 km – h pa sve do 300 km – h. Što se tiče serija proizvodnje izdvajamo ALPINER, Inga, Pro Sport 2, Tornado.

Profil gume, cena je pristupačna

Cena Profil guma varira, ali ne previše jer ponuda nije široka pa su tako i rasponi cena suženi. Dakle, konkretno, najjeftinije Profil gume ćete moći kupiti za nekih 7 hiljada dinara, a najskuplja će vas koštati oko 11 hiljada dinara. To su jako pristojne cene, pa verujemo da se pametno odlučiti za navedene gume.

Za vaš izbor trenutno nema raspoloživih proizvoda.

Ovde možete pronaći naše najpopularnije proizvode:

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 62073
прикажи још 20
od 62073
je plaćeno oglašavanje
Na gore