Izabrani filteri

Gume za Putničko vozilo

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Najveći izbor najboljih guma za vaš auto po najpovoljnijim cenama na srpskom tržištu

Kako da izaberete najbolje gume za svoj automobil?

Kupovina novih guma za vaš auto velika je i važna investicija. Postoji mnogo stvari o kojima morate voditi računa pri odabiru novog kompleta auto guma. Nekada presudnu ulogu u kupovini igra njihova cena. Kada ulažete svoj novac, onda želite biti sigurni da ćete za uzvrat dobiti željeni kvalitet i sigurnost, kao i da će vaše nove gume imati dug rok trajanja. Cena guma je nešto na šta treba obratiti pažnju, ali ne i jedina stvar koju ćete razmatrati. Auto gume moraju biti kvalitetne jer su ključna stvar za vašu bezbednost, bezbednost vaših suvozača, ali isto tako i za bezbednost svih ostalih učesnika u saobraćaju. Odabirom pravih guma, sem bezbednosti, sebi obezbeđujete i komfornu i udobnu vožnju.

Pri kupovini novih guma za vaš automobil, morate voditi računa o tome koje gume su najbolje za vaš auto, kao i o tome da li kupujete gume u skladu sa godišnjim dobom, vremenskim prilikama u kojima najčešće vozite svoj auto, kao i o stanju puteva kojima se krećete. Takođe, morate uzeti u obzir da li auto koristite samo za gradsku vožnju ili za česta putovanja na dalekim razdaljinama. Izaberite gume koje će odgovarati tačno vašim potrebama i uslovima u kojima najčešće vozite svoj automobil.

Koje gume su najbolji izbor za vas?

Zimske auto gume treba birati za period koji je propisan Zakonom o saobraćaju Republike Srbije. On propisuje obaveznu upotrebu zimskih guma u periodu od 1. novembra do 1. aprila. Sem što je obavezno po Zakonu, to je i najbezbednije po vaš život, a i sve ostale učesnike u saobraćaju. Kada se temperatura spusti ispod 7 stepeni Celzijusa, najbolje performanse će pokazati baš zimske gume.

Posle 1. aprila, najbolje bi bilo da koristite letnje gume. One su načinjene od tvrđih materijala nego zimske gume i svoje najbolje mogućnosti pokazuju na temperaturama iznad 7 stepeni Celzijusa. Takođe, dizajnirane su da odlično prianjaju po vlažnim i mokrim putevima, kao i na užarenom asfaltu. Njihova čvrstoća obezbeđuje i niži nivo buke, te tako možete uživati u lepoj, ali i bezbednoj vožnji.

Celogodišnje ili gume za sve sezone, kombinacija su najboljih osobina letnjih i zimskih guma. Možete ih koristiti tokom cele godine jer su prilagođene svim vremenskim uslovima. Ipak, ne zaboravite da u ekstremnim zimskim ili ekstremnim letnjim uslovima, sa previše niskim ili previše visokim temperaturama, najbolji izbor ipak jesu specijalizovane gume.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 37426
прикажи још 20
od 37426
je plaćeno oglašavanje

Mi vam nudimo najveći izbor auto guma najboljih svetskih brendova po najnižim cenama

Da biste našli baš ono što je vama potrebno i da se ne biste izgubili u moru najrazličitijih ponuda, mi smo se pobrinuli za vas. Naša Internet stranica vam na jednom mestu pruža najširi spektar ponuda svih svetskih brendova. Od letnjih guma, univerzalnih guma za sve sezone, pa do zimskih guma. Na našoj stranici možte uporediti cene i odabrati ono što odgovara vašim mogućnostima i potrebama. Dajemo vam mogućnost da napravite izbor među najboljim proizvođačima automobilskih guma poput brendova: Nokian, Pirelli, Fulda, Michelin, Hankook, Bridgestone, Continental, Semperit, Dunlop, Vredestein, Kumho, Goodyear, Tigar, Yokohama, Barum, Falken, Sava i još mnogih drugih. Mi imamo savršene gume za vaš auto. Uz pomoć filtera za pretragu, na brz i jednostavan način možete pronaći gume za svoj auto sa najpovoljnijim cenama na domaćem tržištu. Pretragu možete filtrirati po nazivu brenda, tipu vašeg automobila, ceni koja je za vas prihvatljiva, vrsti auto guma po godišnjem dobu. Kada razmotrite sve opcije i izaberete auto gume, dovoljno je da kliknete na „Dodaj u korpu“ i u najkraćem mogućem roku izabrani proizvod će stići na vašu kućnu adresu. Kupovinom na našoj stranici obezbedićete sebi najkvalitetnije auto gume po najnižoj ceni.

Na gore