Izabrani filteri

Letnje gume za putničko vozilo

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Najveći izbor najjeftinijih i najkvalitetnijih letnjih guma

Kada je pravo vreme da vaše vozilo dobije letnje gume?

Letnje gume su pravi i najbolji izbor za vaše vozilo u periodu između aprila i oktobra. Sa prvim toplim danima dolazi i vreme da svoje zimske ili univerzalne gume zamenite letnjim gumama. Letnje gume su idealne za vaš automobil u periodu od početka proleća, pa do rane jeseni. Tehnologija korišćena pri pravljenju letnjih guma, kao i smesa od koje su načinjene, prilagođeni su vremenskim uslovima kakvi vladaju u tom periodu godine. Sve to doprinosi da vaša vožnja bude udobna, ali pre svega bezbedna. Maksimum iz svoga vozila možete izvući samo ako mu obezbedite prave gume u pravo vreme. Kada temperature konstantno počnu premašivati 7 stepen Celzijusa, pravo je vreme da svom autu obezbedite letnje gume, jer one tada mogu pokazati svoje najbolje mogućnosti, a vama pružiti uživanje u udobnoj i bezbednoj vožnji.

Zbog svoje bezbednosti, a ujedno i zbog udobnosti u vožnji, važno je da na vreme svom vozilu obezbedite letnje gume

Gume su ključna stvar koja vaš auto čini bezbednim, a istovremeno vam omogućavaju i uživanje u udobnoj vožnji. Letnje gume najbolje prianjaju na vrelom letnjem asfaltu, a takođe su dizajnirane da odlično podnose kako kišne pljuskove, tako i visoke vazdušne temperature. Kanali na letnjim gumama, kao i njihove šare na gaznom sloju napravljeni su sa ciljem da vam omoguće odlično prianjanje na mokrim i vlažnim površinama, kao i da na najmanju meru svedu akvaplaning. Letnje gume su napravljene od čvršćih materijala nego drugi tipovi guma, tako da vam pružaju mogućnost bržeg zaustavljanja i na suvim, kao i na mokrim putevima. Tvrđi materijal od kojeg su napravljene letnje gume pruža kraći zaustavni put i na mokrim i na suvim putevima, poboljšava preciznost u upravljanju vozilom, smanjuje nivo buke, smanjuje potrošnju goriva. Sve ovo zajedno vašu vožnju čini ne samo bezbednom, već i maksimalno komfornom.

Pogledajte našu ponudu letnjih guma i odaberite ono što je najbolje za vas

Naša stranica vam pruža mogućnost kupovine letnjih guma iz udobnosti svog doma. Na jednom mestu smo sakupili sve najbolje ponude najboljih svetskih proizvođača i obezbedili vam mogućnost da uz minimalan napor dođete do najboljih letnjih guma po najjeftinijim cenama. Da vas preveliki izbor modela, brendova, cena i veličina ne bi zbunio, mi smo za vas obezbedili i filtere pomoću kojih možete suziti svoju pretragu. Uz pomoć filtera možete pretražiti letnje gume samo određenog brenda, ili pak pretragu suziti na određeni raspon cena koji je u skladu sa vašim budžetom. Takođe, u filtere možete uneti i tip vašeg vozila, kao i veličinu guma. Kada pretragom dođete do željenog rezultata i letnjih guma koje su vaš pravi izbor, dovoljno je da samo kliknete na „Dodaj u korpu“ i poručite odabrane letnje gume. One će u najbržem vremenskom roku stići na vašu kućnu adresu. Sigurni smo da ćete biti prezadovoljni obavljenom kupovinom, a i najjeftinijom ponudom i najnižim cenama kakve možete naći samo na našoj stranici. Zagarantovani kvalitet, najpovoljnije i najniže cene, brza isporuka i laka pretraga, učiniće da vaša prva kupovina kod nas bude samo prvi korak u našoj budućoj dugogodišnjoj saradnji. Na obostrano zadovoljstvo.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 21837
прикажи још 20
od 21837
je plaćeno oglašavanje

Najpoznatiji svetski brendovi po najnižim cenama

U našoj ponudi nalazi se širok asortiman letnjih guma najvećih svetskih proizvođača. Trudimo se da u korak pratimo sva dešavanja i novitete, tako da u našoj ponudi imamo sve najnovije modele kao i na evropskom i svetskom tržištu. A sve to po najpovoljnijim cenama. Kod nas možete kupiti najjeftinije i najkvalitetnije letnje gume ne samo za svoj putnički automobil, već i za svoj motor, skuter, za svoja teretna vozila, kao i za kombi vozila.

U našoj bogatoj ponudi možete odabrati neki od najnovijih letnjih modela brendova kao što su: Pirelli, Michellin, Fulda, Hankook, Nokian, Bridgestone, Continental, Semperit, Goodyear, Dunlop, Yokohama, Ovation, Taurus, Nexen, Tigar, Sava... Nudimo najniže cene i najveći izbor letnjih guma za sve tipove vaših vozila.

Na gore