Izabrani filteri

Zimske gume za putničko vozilo

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena


Najbolja ponuda, najpovoljnije i najniže cene zimskih guma na domaćem tržištu

Razlozi da vaše letnje ili univerzalne gume zamenite zimskim gumama

Zakon o saobraćaju Republike Srbije propisuje obaveznu upotrebu zimskih guma na sva četiri točka na putničkim automobilima i svim tipovima teretnih vozila, i to u periodu od 1. novembra do 1. aprila. Po propisima, vaše zimske gume moraju imati minimalnu dubinu šare od 4 milimetra. Korišćenjem zimskih guma u ovom propisanom periodu osiguravate svoju bezbednst u saobraćaju. Vašoj bezbednosti umnogome dopirinosi upotreba zimskih guma, jer su napravljene od mnogo mekšeg materijala nego univerzalne ili letnje gume i na taj način bolje prianjaju na podlogu i samim tim imaju kraći zaustavni put prilikom kočenja. A sve to na zaleđenim putevima u zimskom periodu može sačuvati vaš život i učiniti vašu vožnju bezbednom. Na ovaj način štitite sebe i putnike u svom vozilu, ali i sve ostale učesnike u saobraćaju.

Da bi se jasno razlikovale od drugih tipova guma, zimske gume obavezno nose oznaku pahuljice uokvirene planinom sa tri vrha, Three Peak Mountain Snowflake – 3PMSF ili oznaku „M+S“ simbol (mud and snow – blato i sneg). Takođe, zimske gume su napravljene od materijala koji je mnogo otporniji na hladnoću i koji zadržava svoju elastičnost i po zimskim uslovima, a to su veoma niske temperature, poledica, led, sneg. Obezbeđujući svom vozilu zimske gume, vi prvenstveno obezbeđujete sebi sigurnu vožnju u zimskim uslovima, ali i poštujete zakon, pa ne rizikujete da budete novčano kažnjeni, a ta kazna često može da premaši cenu sve četiri zimske gume. Takođe, na taj način, posmatrajući dugoročno, vi obezbeđujete i da vaše letnje ili univerzalne gume traju duže, jer ih ne upotrebljavate u vremenskim uslovima kojima one nisu namenjene.

Kada treba koristiti zimske gume?

Sa dolaskom jeseni i hladnijih temperatura, kao i stalnih kiša, mrazeva, pa i snega, nemojte bespotrebno rizikovati svoju bezbednost na putevima sa pogrešnim kompletom guma. Da biste izbegli da vas zima neprijatno iznenadi, potrebno je da poštujete jedno jednostavno uputstvo: najbolje vreme da vaše letnje gume zamenite i da vaše vozilo opremite kompletom zimskih guma je čim temperatura počne da pada ispod +7° Celzijusa. Na temperaturama nižim od +7° Celzijusa letnje gume imaju mnogo slabiji učinak. Zimske gume su idealne za takve temperature jer su napravljene od gumenih smesa koje ostaju elastične i mekane i na niskim temperaturama i omogućavaju optimalni učinak i na hladnim, mokrim i zaleđenim putevima.

Nudimo vam najveći izbor zimskih guma po najpovoljnijim cenama

Da biste uživali u udobnoj i bezbednoj vožnji, potrebno je da na vreme opremite svoje vozilo zimskim gumama. Kako biste izbegli dugotrajnu i stresnu potragu, obilaske prodavnica i bespotrebno gubljenje vremena, mi smo vam na našoj stranici obezbedili naveću i najbolju ponudu. Na jednom mestu vam nudimo ogroman izbor zimskih guma. Tu su najrazličitiji brendovi sa najrazličitijim cenama, a na vama je da napravite izbor. Sigurni smo da možete pronaći baš ono što odgovara vašem vozilu. U našoj ponudi nalaze se zimske gume najpoznatijih svetskih brendova, i to po najnižim cenama. Nudimo vam zimske gume sledećih vodećih brendova: Michelin, Pirelli, Continental, Bridgestone, Nokian, Dunlop, Hankook, Fulda, Semperit... Zimske gume vodećih svetskih proizvođača po najnižim cenama. A dovoljan je samo jedan vaš klik.

Kako izabrati?

Da ne biste morali danima obilaziti prodavnice u potrazi za najpovoljnijom cenom, mi smo to uradili za vas. Dovoljno je da napravite malu pretragu po našoj stranici i uz minimalan utrošak vremena pronađete baš ono što ste hteli. A sve to i po najnižoj ceni. Naša stranica vam nudi najrazličitije filtere za pretragu. Zimske gume možete tražiti po određenom brendu, po tipu vašeg vozila, a pretragu takođe možete suziti i unoseći u filtere sumu novca kojom raspolažete. Budite uvereni da su cene koje vam nudimo najniže na srpskom tržištu, a uz to vam nudimo i zagarantovan kvalitet, kao i najbržu dostavu. Dovoljno je da optimizujete vašu pretragu pomoću filtera koje vam nudi naša stranica, a kada pronađete odgovarajuće zimske gume za svoje vozilo samo kliknite na „Dodaj u korpu“ i sačekajte. U najkraćem mogućem roku vaša porudžbina će stići na vašu kućnu adresu.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 9614
прикажи још 20
od 9614
je plaćeno oglašavanje
Na gore