Izabrani filteri

Gume Schwalbe

Filter bi:

Otvoriti filter

Marka

Prikaži sve

Auto gume Schwalbe su poseban slučaj

Schwalbe gume za motore, motocikle i mopede su jedan izvrstan proizvod koji će vas već u startu oduševiti i jasno je da ćete im ostati verni mnogo godina. Kvalitet ovog proizvođača se meri ugodnošću i sigurnošću vožnje, a to je ono što velika većina vozača traži. Schwalbe gume su sasvim sigurno jedan pravi način da se opustite u vašoj vožnji pa ne razmišljajte dvaput. Vrlo jednostavno ih je naručiti budući da internet prodaja sve lakše ide i potrebno vam je nekoliko klikova da ih naručite, nakon što pregledate ponudu i odlučite što vam treba. Ne treba napominjati da ovaj proizvođač nastoji svoju kvalitetu uskladiti sa cenom pa verujemo da će velika većina i s tim delom biti veoma zadovoljna.

Schwalbe gume olakšavaju kupovinu

Što se tiče same prodaje ovo su gume kojih nemamo previše u ponudi jer su jako retke, a samim tim naravno i posebne. Naručite svoje Schwalbe gume i ispitajte zašto je to zaista tako. Prodaja ovih guma ide relativno lako obzirom da je to jedan idealan proizvod. U ponudi su dakle Schwalbe gume za motocikle. Širina guma ide od 2 do 2.75, a prečnik od 16 do 19 cm. Nadalje indeks nosivosti ide od 20 do 46, a što se tiče brzine, možete je odabrati za 50 km – h i 100 km – h. Od serija proizvodnje imamo HS231 i HS241 te Roadstar HS242. Nije neka široka ponuda ali prave ljubitelje vožnje će ona sasvim sigurno zanimati do u detalje.

Schwalbe gume cena

S obzirom da u našoj ponudi možete naći Schwalbe gume za motocikle, logično je da je raspon i razlika u cenama mala, međutim i tu se može pronaći nešto skuplje i jeftinije. Kako god, najjeftinija guma ove proizvodnje će vas koštati nekih 7200 dinara, a najskuplja tek nešto manje od 10 hiljada dinara. Razlika dakle nije velika, ali ipak je prisutna. Schwalbe HS 231 2.00 D16 20B koštaju 7 218 dinara i one su najjeftinija opcija. Najskuplja Schwalbe guma je Schwalbe Roadstar HS 242 2.50 D17 43J sa cenom od 9997 dinara. Između njih postoji nekoliko varijacija, a na vama je da odaberete.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1
od 1
je plaćeno oglašavanje
Na gore