Izabrani filteri

Gume za poljoprivredne mašine

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

Prodavač

Kategorija cena


Online prodaja guma za poljoprivredne mašine i traktore

Današnji način bavljenja poljoprivredom zahteva da imate posebnu opremu kako biste mogli ići u korak sa vremenom i konkurencijom. Pravi set guma za vaše poljoprivredno vozilo može učiniti veliku razliku i pomoći da vaša produktivnost vidno raste i napreduje.

Poljoprivredne mašine su sve savršenije i zahtevnije, pa isto tako zahtevaju i savršenije gume kako bi mogle postići svoj maksimum u poljoprivrednim radovima za koje su namenjene. Proizvođači poljoprivrednih guma su sa zadovoljstvom prihvatili ovaj savremeni izazov, pa su najnoviji modeli zaista efikasni, a efekti njihove upotrebe su i te kako vidljivi i u načinu obrade zemljišta, a i u povećanju produktivnosti. Biska saradnja proizvođača poljoprivrednih mašina sa proizvođačima guma za poljoprivredne mašine, daje zaista ogromne rezultate, jer na taj način mogu imati uvid u potrebe poljoprivrednika. Današnji proizvođači guma u ponudi imaju širok spektar poljoprivrednih guma za najrazličitije namene i uslove u kojima se koriste. Tu su ekonomične univerzalne gume, kao i specijalne gume za zimske uslove, kao i gume koje se odlično pokazuju na terenima kakve su njive i poljoprivredna zemljišta. Napravljene po najvišim standardima u pogledu svojih performansi i zaštite, pomažu poljoprivrednicima da iz svog zemljišta izvuku maksimum.

O čemu treba voditi računa pri kupovini traktorskih guma i guma za poljoprivredna vozila?

Prilikom kupovine guma za vaš traktor ili poljoprivredno vozilo, morate obratiti pažnju da one tačno odgovaraju svojoj nameni i tipu vozila za koji ih kupujete. Morate povesti računa o veličini guma, veličini oboda, njihovom prečniku, kao i o maksimalnoj nosivosti guma. Takođe, imajte u vidu da li su vam potrebne radijalne ili dijagonalne traktorske ili poljoprivredne gume. Ova stavka je veoma važna i od posebnog je značaja, jer radijalne gume mogu pružiti bolju vuču u poređenju sa tradicionalnim dijagonalnim gumama, pa bi bilo dobro da i taj podatak uzmete u obzir kada razmišljate o ceni traktorskih guma i guma za poljoprivredne mašine. Kao i cene svih ostalih guma, i traktorske i poljoprivredne gume mogu imati značajno različite cene, a sve iz razloga za koju namenu su specijalizovane. Takođe, uzmite u obzir i performanse traktorskih guma i guma za poljoprivredne mašine koje one imaju na blatnjavom terenu ili poljima. Neke vrste traktorskih guma mogu ostavljati dublji trag i praviti oštećenja, dok sa drugima to nije slučaj jer doprinose jednakoj raspodeli težine poljoprivrednog vozila. Proverite i koliki je obrtni momenat jer to doprinosi klizanju na vlažnim površinama, pa su takve gume dobre samo za suve terene.

Kako kupiti traktorske i poljoprivredne gume?

Imajući u vidu da se u našoj zemlji veliki broj ljudi bavi upravo poljoprivredom, mi smo se potrudili da poljoprivrednicima olakšamo nabavku poljoprivrednih i traktorskih guma. Na jednom mestu sakupili smo najveću ponudu najrenomiranijih proizvođača traktorskih guma i guma za poljoprivredne mašine, a sve to po najpovoljnijim cenama. Jedan poljoprivrednik nema baš puno slobodnog vremena jer zemlja koju obrađuje zahteva njegovo stalno angažovanje i prisustvo. Čak i kada uspe da dođe do malo vremena za odmor, sigurno ga ne bi želeo provesti u obilasku prodavnica u potrazi za traktorskim gumama. Zbog toga smo tu mi i naša Internet stranica. Da ne biste gubili vreme u stresnoj jurnjavi za traktorskim gumama, nudimo vam veoma jednostavan i brz način da iz svog doma dođete do željenih i preko potrebnih guma. Na našoj stranici možete pronaći gume za sve vrste poljoprivrednih vozila i mašina. U ponudi imamo gume za poljoprivredne mašine svetskih brendova kao što su: Michelin, Bridgestone, Malhotra, Vredestein, Wanda, Mitas, Kenda, Duro, BKT, Deestone, Trelleborg, Cst, Starmaxx, Petlas, Apollo i mnogi drugi. Pretražite našu stranicu i uz pomoć filtera suzite svoju pretragu po vrsti poljoprivredne mašine, veličini guma, sezoni za koju su vam gume potrebne, a na kraju i po ceni koja odgovara vašem budžetu. Kada pronađete odgovarajuće gume, samo kliknite na „Dodaj u korpu“ i kupovina je obavljena. U najkraćem mogućem roku mi ćemo vam isporučiti gume na kućnu adresu. Sigurni smo da će se naša uspešna saradnja nastaviti jer ćete biti zadovoljni i kvalitetom i cenom traktorskih guma koje ste kod nas kupili.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 620
прикажи још 20
od 620
je plaćeno oglašavanje
Na gore