Izabrani filteri

Gume Toyo

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Auto gume Toyo su bliske pravim vozačima

Toyo gume su sasvim sigurno vrhunska stvar, poželjna kod svih vozača koji drže do sebe i svog automobila. Nećete se pokajati ako probate Toyo auto gume, jer je ovaj proizvođač svojim istančanim ukusom, prilagodio svoju gumu savršenom osjećaju vožnje u apsolutno svim uslovima na cesti, pa tako nećete naći nikoga ko bi se mogao požaliti na njih. Ovo je proizvođač vrhunske klase, a zašto je to tako, možete se uveriti vrlo brzo i lako – kupovinom ovih guma u par jednostavnih klikova preko interneta.

Toyo gume prodaja

S obzirom na gore navedeno, jasno je da prodaja ovih guma ide prilično glatko, bez obzira na njihovu cenu. Kod nas možete pronaći Toyo gume za putnička vozila, kombi vozila i offroad terene. Dimenzije guma su različite, a širinu možete naći od 135 pa do 325 cm, visina ide od 25 do 85 cm, a prečnik od 13 do 22. Nosivost i brzina se također mogu izabrati, a podržana brzina je od 150 km – h do 300 km – h. Dakle, vrlo raznoliko. Različite serije proizvodnje omogućuju vam da se posvetite izboru ovih guma do najsitnijih detalja. Neke od serija su NanoEnergy, Open Country, Observe, Proxes, SNOWPROX, TRANPATH i tako dalje. Sve su ovo interesantni nazivi, ali je potrebno biti pravi stručnjak kako biste ih prepoznali.

Toyo gume su vrlo niske cene

Cena Toyo guma varira ali je najbitnije istaći da možete naći odlične gume za vrlo prisojnu cenu. Ipak cena Toyo guma će vas u nekim slučajevima i iznenaditi jer najskuplje Toyo auto gume idu i preko 100 hiljada dinara. No ipak, za takvo nešto će posegnuti samo oni vrlo dubokog džepa i debelog novčanika. Najjeftinije Toyo gume mogu biti kupljene za nekih šest hiljada i sedamsto dinara. Lepa je ponuda recimo Toyo Proxes CF2 215/65 R16 98H. Radi se o letnjim gumama za putničko vozilo, a koštat će vas nešto više od deset hiljada dinara. Ako vas zanima skuplja i moćnija opcija možda ćete biti zainteresovani za Toyo Proxes R888R 295/30 ZR18 98Y koja košta 40 hiljada dinara. U svakom slučaju, ponuda je vrlo šarolika, a izbor je različit za svakog vozača automobila.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1131
прикажи још 20
od 1131
je plaćeno oglašavanje
Na gore