Izabrani filteri

Gume Uniroyal

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Uniroyal auto gume su pun pogodak

Uniroyal gume nisu tako super poznate na tržištu kao neke od njihovih konkurenata, ali svakako da ovaj proizvođači ima šta da ponudi. Kao prvo, jasno je da je cena niža, a to odmah koriste kupci pa je prodaja ove gume u stalnom porastu. Nikako ne potcenjujte ovog proizvođača jer je kvalitet koji možete dobiti za odličnu cenu pravi motiv za pametne vozače.

Uniroyal gume prodaja

Prodati gumu u moru konkurencije nije nimalo lako. Ipak uvijek ima vozača koji pažljivo biraju ono što im treba pa Uniroyal gume nemaju problema. Na našoj stranici možete pronaći različite kategorije ove gume. Te kategorije su gume za putnička vozila, kombi vozila, te kamione. Pristojna ponuda s obzirom da ova guma nije previše raširena u svetu. Možete birati različite širine, visine i prečnike i tako precizirati ono što vam treba. Indeks brzine i nosivosti je također različit, a vredi napomenuti da brzina ide od 130 km – h pa sve do 300 km – h. Od serija proizvodnje možete birati All Season, MS Plus, RainMax, RainExpert, RainSport,Snow Max, kao i neke druge serije. Laiku ovi nazivi ne govore mnogo, ali onim pravim zaljubljenicima u automobile oni će svakako dati smernice šta treba da traže. No, osvrnimo se na cenu, budući da je to jedan važan aspekt kada govorimo o ovim gumama.

Uniroyal gume su idealne za novčanik

Kako je već rečeno cena je svakako odlučujući faktor kada je riječ o Uniroyal gumama. S obzirom da ih možete kupiti već za 6 hiljada dinara sasvim je jasno da su to gume koje su dostupne svim vrstama vozača i korisnika.Najskuplja Uniroyal guma će vas koštati samo 38 hiljada dinara što je vrlo pristojno ako uzmemo u obzir da su neki proizvođači digli cenu i preko sto hiljada dinara. Dobar izbor s odličnim rezultatom testova je Uniroyal RainExpert 3 175/70 R14 84T, radi se o letnjim gumama za putničko vozilo, a koštat će vas samo malo više od 7 hiljada dinara. Naravno ponuda i izbor su široki, a ovo je samo jedan od predloga. Detaljnim istraživanjem možete sa sigurnošću odabrati ono što vam treba.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 569
прикажи још 20
od 569
je plaćeno oglašavanje
Na gore