Izabrani filteri

Gume Vredestein

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Vredestein auto gume su očit izbor

Vredestein auto gume su jedna jako lepa ponuda za ozbiljne vozače koji znaju šta žele. Ovaj proizvođač je prilagodio svoj proizvod svima pa ćete verujemo biti sretni kupovinom ovih odličnih guma. Cena i kvalitet su jedina merila kod svih proizvoda i to je ono što omugućava prodaju, a Vredestein je svakako mislio na to.

Vredestein gume se odlično prodaju

Prodaja Vredestein guma ide odlično, a u našoj ponudi možete pronaći gume za putničko vozilo, kombi vozila te specijalne gume. U svakom slučaju najšira ponuda guma je ona za putničko vozilo i tu je najveći izbor. Ipak sigurno možete i u ostalim kategorijama pronaći odgovarajuće gume. Karakteristike guma su sasvim različite i ogromna je ponuda tako da širina, visina i prečnik idu od najmanjih do onih velikih dimenzija za veća vozila. Možete probrati indeks nosivosti i brzine, a vrlo je zanimljivo da istu možete uzeti od 10 km – h pa do 300 km – h. Od serija proizvodnje izdvojit ćemo SPECIAL, COMTRAC, FAKTOR, Flotation +, GREENTRAX, Lug Ring, SPOTRAC,SNOWTRAC, i još neke vrlo interesantne opcije. Na vama je da se odlučite na ono što vam odgovara.

Vredestein gume cena

Cena ovih guma je jako zadovoljavajuća jer vam omogućuje da već od 5 hiljada i nešto dinara kupite svoje najjeftinije Vredestein gume. Vredi razmisliti o ovome ako ne želite previše ulagati u svoj automobil, ali svakako cena ovih guma ide i do 75 hiljada dinara. Jasno je dakle da je raspon visok, ali kvalitetnim sortiranjem olakšali smo pretragu našim kupcima. Vredestein T-Trac 2 165/70 R14 81T imaju odličan prosečan rezultat testova od 4,18 a moći ćete ih kupiti već od 7 hiljada dinara. Postoje još neke odlične opcije, ali prepustit ćemo vama da odlučite, budući da su zahtevi vozača uveliko različiti. U svakom slučaju, preporučujemo auto gume Vredestein.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 979
прикажи још 20
od 979
je plaćeno oglašavanje
Na gore