Izabrani filteri

Gume Yokohama

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Yokohama auto guma je neobičan i moćan proizvod

Auto gume Yokohama su jedan vrlo interesantan izbor, koji predstavljaju pravo osveženje na cestama. Ako ste navikli na neke vrlo popularne gume i razvikane brendove možda ćete se iznenaditi kvalitetom Yokohama guma. Sve je jasno, kvalitet je neupitan, a cena vrlo dobra. Yokohama će vas oduševiti svojim performansama pa budite odvažni i promenite svoje gume. Naša ponuda ovih guma je jako šarena i raznolika, u to se možete uveriti već nakon par klikova.

Yokohama gume prodaja

Prodaja ovih guma je jako zanimljiva, a nudimo vam Yokohama proizvod za putnička vozila, kombi vozila te offroad terene. Možete izabrati dimenzije guma koje vam odgovaraju, a širina ide od 145 pa sve do 325, visinu ćete pronaći od 25 do 80 cm, a prečnik od 13 do 22 cm. Brzina i nosivost su također različiti, recimo brzinu ćete naći od 160 km – h pa do 300 km – h. Što se tiče serija proizvodnje, tu je također plodonosan izbor pa tako možete pronaći Advan, Aspec, BlueEarth, Geolandar, Ice Guard i još mnoge druge. Bilo kako bilo, možete sve pronaći u nekoliko klikova mišem.

Yokohama gume je preporučena zbog super cene

Ako vas zanima cena, možemo reći da je vrlo teško odrediti istu, budući da je jednostavno izbor preširok a različitost cena to potvrđuje. Najjeftinije Yokohama gume ćete platiti nekih osam hiljada dinara, a najskuplja cena ide do 55 hiljada dinara. Ako bismo morali izdvojiti neku nešto posebno, onda bi to mogla biti Yokohama Blu-Earth-A (AE-50) 205/50 R16 87W sa odličnim prosečnim rezultatom testova od 4,70 i fenomenalnom cenom od samo 14 hiljada dinara za jedan ovakav proizvod. Inače radi se o letnjim gumama za putničko vozilo pa razmislite. Ako ste ljubitelj sporta savetujemo vam da probate Yokohama Advan Sport (V105) koja 235/45 ZR19 95Y koja će vam svakako pružiti vrhunski sportski užitak omogućujući vam fantastične performanse. Kako god, ipak je najbolje da detaljno pregledate pažljivo sortiranu ponudu i cene Yokohama guma kako ne biste ništa prepustili slučaju. Zapamtite, u detaljima je ključ pravog izbora, pa ne škodi uzeti malo više vremena kako biste postigli pun pogodak s ovim proizvođačem, što je uvereni smo, itekako moguće.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1420
прикажи још 20
od 1420
je plaćeno oglašavanje
Na gore