Poljoprivredne i uslužne poslove koji se obavljaju traktorima čeka velika promena

Promenljivom polju traktorskih poljoprivrednih i uslužnih poslova potrebni su predvodnici. Nova vizionarska linija pneumatika „Concept Tyre” kompanije Nokian Heavy Tyres predstavlja početak nove ere traktorskih radova. Kombinacija dobre vuče na mekom tlu i izdržljivosti na kolovozu stvara prilike za male poljoprivrednike.

Nokian Concept Tyre označava novu eru

Cela poljoprivredna delatnost je na pragu nove ere. Troškovi rada za male poljoprivrednike rastu a subvencije se smanjuju – ili su neizvesne. Poljoprivrednici su suočeni sa potrebom širenja radnih mogućnosti pružanjem usluga malog obima u drugim oblastima.

Trend ide od specijalizacije ka generalizaciji i diverzifikaciji. To oblikuje i nastaviće da oblikuje potrebu za novom vrstom opreme, uključujući izdržljive višenamenske pneumatike koji će omogućiti mnogo svestraniju i ekonomičniju primenu traktora nego ikada pre.

Novi pneumatik Nokian Concept Tyre dizajniran je sa posebnim ciljem da omogući svestran i ekonomičan rad. On pruža pouzdanost i duži radni vek a njegova vizionarska šara gazeće površine omogućava bolju sveukupnu pokretljivost i nošenje većeg tereta.

Pozivamo vas da istražite novi pneumatik Nokian Concept Tyre kao i širok asortiman pouzdanih proizvoda kompanije Nokian Heavy Tyres koji poljoprivrednicima širom sveta omogućavaju da uspešno obave posao na raznim podlogama, od teško obradivih terena do kamenite zemlje.

O kompaniji Nokian Tyres

Kompanija Nokian Tyres je najseverniji proizvođač pneumatika na svetu.Nokian Tyres promoviše i omogućava bezbednu vožnju u zahtevnim uslovima. Mi smo jedini proizvođač pneumatika fokusiran na proizvode namenjene zahtevnim uslovima i korisničkim potrebama. Inovativni pneumatici za putnička vozila, kamione i tešku mehanizaciju pretežno se prodaju u područjima sa snegom, šumama i zahtevnim uslovima vožnje koje uzrokuju promenljivi vremenski uslovi. Naše proizvode razvijamo sa ciljem održive bezbednosti i ekološke prihvatljivosti kroz čitav životni ciklus proizvoda. Kompanija je 2016. godine ostvarila neto prihod od prodaje od približno 1,4 milijarde evra, a na kraju godine imala je 4.400 zaposlenih. Akcije kompanije Nokian Tyres listirane su na berzi „Nasdaq Helsinki”.

Matična stranica Nokian Heavy Tyres  

www.nokiantyres.com/heavy

Pretplatite se na naš nevsletter

Odgovor na: {{replyComment.author}}
Sva polja su obavezna
Komentar je uspešno podnet

Na gore