Izabrani filteri

Gume Barum

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Auto gume Barum predstavljaju izvrstan izbor

Kao što možete i pretpostaviti Barum auto gume su još jedan u nizu odličnih brendova koje nudimo na našoj stranici. Jasno je da Barum gume nisu tako poznate i na visokom glasu, ali svakako je istina da svaki korisnik može izvući ono najbolje iz ove gume. Cena i kvalitet su sasvim pristojni, pa su zato Barum auto gume poprilično popularne među vozačima. Ispitajte i vi zašto su korisnici Barum guma vrlo zadovoljni. Pregledajte ponudu na našoj stranici i odlučite se za svoje prve Barum gume.

Barum gume, prodaja ide glatko

Ponuda Barum guma nije nešto prevelika, budući da je to jedan manje poznat i atraktivan proizvođač. Ipak, vrlo je jasno da se ponuda može detaljno pročešljati i pronaći odgovarajuća Barum guma za vaše vozilo. U našoj ponudi možete ove gume pronaći za putnička vozila, kombi vozila, kamione, ali i specijalne gume. Dakle, ipak poprilično širok raspon, pa se vozači raznih vozila mogu odlučiti za to šta im treba. Dimenzije guma su također različite pa možete birati. Širina ide sve do 265 cm, zatim visinu možete birati sve od 35 pa do 80 cm, a prečnik ide od 8 do 20. Kako god, svaka guma je različita pa je potrebno ispitati sve karakteristike. Također, nosivosti i brzina su uveliko različite, a brzina ide od 25 km – h pa sve do 300 km – h. Različite su i serije proizvodnje pa tako možete kupiti: Bravuris, Brillantis, Industry, Cargo, Polaris, Snovanis, Vanis i tako dalje. Nazivi i nisu nešto poznati, ali zasigurno predstavljaju kvalitet koji će vas uveliko zadovoljiti. Glavna karakteristika Barum guma jeste da ih možete dobiti za odličnu cenu, tako da je to ono što privlači kupce.

Barum gume su zadovoljavajuće cene

Kao što je već navedeno, ovo su gume poprilično niske cene, a kupiti ih možete već za pet hiljada dinara. Također ni najskuplja Barum guma ne košta previše, možete je dobiti za samo 36 hiljada dinara. Ovo je zaista sitnica ako se usporedi sa nekim razvikanijim brednovima čiji proizvodi idu verovali ili ne i preko 100 hiljada dinara. Barum Brillantis 2 155/65 R13 73T ima solidan rezultat testova, a košta samo pet hiljada i četiristo dinara. Nešto bolja opcija je Barum Brillantis 2 175/65 R14 82T a koštat će vas nekih sešt hiljada dinara. No, još bolja opcija je Barum Bravuris 3 HM 195/45 R15 78V koja košta nekih osam hiljada i sedamsto dinara. Sve u svemu, ponuda i cene su različite, pa izaberite najbolje.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 523
прикажи још 20
od 523
je plaćeno oglašavanje
Na gore