Izabrani filteri

Gume Matador

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume Matador će vas oduševiti

Matador auto gume, iako ne tako reklamirane kao neki zvučniji proizvođači guma, poseduju odličan kvalitet pa ih zbog toga sasvim sigurno vredi namestiti na svoje vozilo. Vas ljubimac će vam biti zahvalan jer su ove gume vrlo pouzdane i možete biti sigurni da vas nikada neće izdati. Kako god bilo, ukoliko se odlučite za ove gume, jasno je da nećete požaliti, jer je ovo proizvođač koji pazi na detalje i nudi vam vrlo široku ponudu koju vredi razmotriti.

Matador gume, olakšana prodaja

Prodaja Matador guma nikada nije imala problema. Ovo su gume koje zadovoljavaju vozače svih tipova, pa tako imamo gumu koja je odlična. U svakom slučaju, jasno je da prodaja Matador guma ide vrlo glatko zbog pristupačnosti. Na našoj stranici možete pronaći različite ponude i kategorije Matador guma. Nudimo vam Matador gume za putničko vozilo, kombi vozila, kamione i offroad vozila, pa je tako vidljivo da možete izabrati ono što će usrećiti vaše vozilo. Bilo da ste ljubitelj teških terena, ili prostranih i širokih autocesta, naći ćete nešto za sebe. Vremenske prilike su svugde različite, ali to ne treba da vas brine, jer se moderne Matador gume prilagođavaju na sve i nikada nećete osetiti problem u vožnji, bez obzira na kakvim vremenskim prilikama ili na kakvom terenu vozili. Preporučujemo vam da detaljno istražite našu stranicu, jer je to najbolji način da ostvarite ono što želite, budući da vi poznajete svoj automobil i znate njegove potrebe i mogućnosti. Matador gume će vam pružiti vrhunski užitak, a cena je također vrlo pristupačna i omogućava korištenje ovih guma svim vrstama korisnika.

Matador gume – cena za čoveka

Cene auto guma Matador u svakom slučaju variraju, kao što je to i kod svakog proizvoda. Naravno, svaki kupac je različit, pa će pravi zaljubljenik u automobile posegnuti dublje u novčanik, iako mu skuplje gume možda predstavljaju luksuz koji mu u tom trenutku nije potreban. Jasno je da široki raspon cena svakako omogućuje kupcu da se odluči za najpovoljniju opciju. Cene matador guma idu od nekih pet pa sve do trideset hiljada dinara. Među najjeftinijima su Matador MP47 Hectorra 3 155/70 R13 75T, naravno za putničko vozilo, a možete ih kupiti već za nešto više od pet hiljada dinara. Ako želite skuplju opciju Matador guma, pravi izbor su Matador MP47 Hectorra 3 235/40 R19 96Y, također za putničko vozilo a koštat će vas nešto više od 16 hiljada dinara. Naravno, izbor je širok pa je bespotrebno navoditi sve cene, te je najbolje da to sve pogledate na web stranici. Osim cena, tu možete potražiti različite širine, nosivosti, prečnike, potrebnu brzinu i ostale karakteristike koje su vam potrebne da bi vaša vožnja bila savršena. Stoga vam preporučujemo da posetite našu stranicu i odlučite se.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 392
прикажи још 20
od 392
je plaćeno oglašavanje
Na gore