Izabrani filteri

Gume Tigar

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Tigar auto gume – odlična prilika

Kupovina i prodaja Tigar auto guma nikad nije bila lakša i jednostavnija. Sve što trebate jeste par klikova mišem i uskoro ćete na vašu adresu dobiti super kvalitet koji će vas iznenaditi. Tigar gume su sasvim sigurno najpovoljniji izbor za vas s obzirom na omer kvaliteta i cene.

Tigar auto gume prodaja

Dostupnost naših guma sada podrazumeva nekoliko različitih vrsta koje će vas oduševiti. Tigar Syneris, Tigar Sigura, Tigar Cargo speed, Tigar High Performance, Tigar Prima, Tigar Touring, Tigar Cargo Speed Winter i Tigar Winter 1 su naši modeli koju omogućuju vrhunsku vožnju za sve vrste vozila i njihovih vozača. Dakle, za svakoga se može ponešto pronaći.

Tigar gume prodaja, kupite vrlo povoljno

I cena Tigar guma je također prilagođena svim vrstama vozača. Možete se pokriti na način koliko je dubok vaš novčanik, a da ipak dobijete proizvod vrhunskog kvaliteta i budete prezadovoljni vožnjom na našim gumama. Prodaja auto guma Tigar je posebno prilagođena tako da su cene širokog raspona. Možete kupiti gume od 4000 pa sve do 13 000 dinara pa tako svaki vozač može proceniti ono što mu treba. Nudimo preko 60 guma za putničko vozilo, međutim naša ponuda sadrži i ponudu Tigar guma za kombije. Sve moguće karakteristike su garant ugodne i sigurne vožnje. Tigar gume su apsolutno prilagodljive svim mogućim vremenskim uslovima, potrebno je samo da odaberete, ljetne ili zimske, kiša, sunce i sneg im ne smetaju apsolutno nimalo. Sada je moguće naručiti gume preko interneta pa to dodatno olakšava posao korisnicima. Možete platiti Tigar gume putem paypala, mastercarda ili visa karticom. Nudimo sve moguće širine guma, te svaki vozač može izabrati ono sto mu je potrebno. Širine idu od raspona od 145 cm do 255 cm. Visina ide od 35 cm pa sve do 80 cm, te tako daju širok izbor svim korisnicima naših guma. Nudimo prečnik guma od 13 do 19 cm. Prodaja guma Tigar vam omogućuje vrhunski osećaj za volanom, pa vas savetujemo da probate naš proizvod. Također nosivost je različito određena, a gume su prilagođene i za razne brzine od 160 km/h pa sve do 300 km/h.

Tigar gume cena

Ono što je najzanimljivije našim kupcima je zasigurno cena. Upravo na tom polju možemo reći da su Tigar gume vrhunski izbor. Recimo Tigar touring 155/80 R13 79T gume koštaju 4565 dinara što je vrlo pristupačno za takvu vrstu gume. Tigar Sigura 175/70 R14 84T koštaju oko 5000 dinara pa su i one odličan izbor. Za one malo dubljeg džepa Tigar high performance 195/50 ZR16 88V mogu biti pravi pogodak, a one koštaju oko 6000 dinara. Tigar ultra high performance kako im i samo ime kaže poseduju ultra kvalitetu koju preporučujemo vozačima s istančanim ukusom koji uživaju pri svakom okretaju gume u vožnji. One koštaju oko 7 hiljada i osamsto dinara i o njima će također razimisliti pravi ljubitelji automobila. Ipak za gume tigar cena ide mnogo više kad je reč o gumama vrhunske kvalitete. Zimske gume tigar su skuplje zbog svoje dodatne zaštite koju pružaju našim vozačima.Tako Tigar winter 1 245/40 R18 97V možete kupiti po ceni od 10 800 dinara, a Tigar Winter 1 235/40 R18 95V će vas koštati preko 11 hiljada dinara. Jasno je da se na gumama ne sme štediti ako želite mirnu i sigurnu vožnju jer će vas u suprotnom snaći razni problemi s kojima se možda nećete moći nositi. Tigar cargo speed winter 225/75 R16 118/116R su vrlo skup izbor i njihova cena ide preko 12 hiljada dinara, ali njihov kvalitet će zasigurno znati prepoznati iskusni i kvalitetni vozači i pravi ljubitelji automobila. Cena Tigar guma dakle varira, ali ne sumnjamo da će naši korisnici pronaći ponešto za sebe u mnoštvu vrsta koje nudimo.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 261
прикажи још 20
od 261
je plaćeno oglašavanje
Na gore