Izabrani filteri

Gume Sava

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Konstrukcija

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Sava auto gume osigurava ugodnu vožnju

Auto gume Sava su u svakom slučaju vrlo poznate našim korisnicima koji ih zbog njihovog fenomenalnog omera cene i kvalitete masovno koriste. Nećete na našim cestama naći vozača koji bar jednom u životu nije probao navedene gume. Verujemo da su Sava gume pravi izbor upravo zbog svojih povoljnih karakteristika koji se sviđaju našim kupcima.

Sava gume, cena je sjajna

Kako smo već naveli, kvalitet koji možete dobiti za normalnu cenu su svakako ono sto “tera” naše korisnike da svoje vozilo obogate Sava gumama. Cena ide od otprilike 4 pa sve do 40 hiljada dinara pa tako možete probrati upravo ono sto vaše vozilo treba kao i ono što je prilagođeno vašem novčaniku. Auto gume Sava će vam sigurno priuštiti ono sto vam treba. Recimo Sava Intensa UHP 2 vam se nudi za odličnu cenu od oko 9 000 dinara, dok će vas Sava perfecta koštati tek nešto vise od 4000 dinara. Sava trenta M + S će vas koštati preko 40 hiljada dinara, pa ako je Sava vaš brend i volite gume koje se prilagođavaju svim uslovima na cesti, ovo je pravi izbor za vas. Izdvajamo još i serije Adapto, Comet plus, Eskimo ice, Slick, Tamar plus i tako dalje.

Sava gume prodaja

Prodaja ovih guma je olakšana, pa preko interneta danas možete obaviti apsolutno sve. Imamo sve manje vremena, većina ljudi više nije raspoložena čekati u redovima pa želi kupiti online. Upravo takvo olakšanje vam nudimo. Nudimo vam Sava gume za putničko vozilo, kamione, motocikle i kombi vozila. Dakle, za svakoga ponešto. Širina, visina i prečnik su svakako bitni, pa vam u tome smislu organizirano nudimo razne vrste. Možete izabrati širinu od 8.5 do 255, dok visina ide od 35 pa sve do 80. Prečnik ide od 6,5 do 20 centimetara. Dakle, sve moguće karakteristike sava guma su dostupne našim kupcima. Pretraživanje po stranici je drastično olakšano, tako da verujemo da ćete bez problema izabrati upravo ono što vam treba i ono što odgovara vašem novčaniku. Kupovina guma može se pretvoriti u noćnu moru ako ne izaberete ono sto odgovara vašem vozilu. U kombinaciji sa lošijim cestama i slabijim kočnicama neodgovarajuće gume će vas često dovesti u velike probleme pa tako možete platiti mnogo štete na autu zbog indolentnosti pri izboru gume. Upravo zato vam omogućujemo da na ovaj način dobro razmislite što bi vašem vozilu moglo savršeno odgovarati. Sava gume su se za sada odlično pokazale na svim testiranjima, a čovek kao krajnji korisnik ipak daje zadnji sud. Taj sud je jasan = Sava gume su sve češći izbor na nasim cestama. Verujemo da ćete dobro razmisliti i izabrati Sava gume za vaše vozilo. Plaćati možete preko interneta, a dostava je vrlo brza pa tako vredi razmisliti o kupnji preko interneta.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 320
прикажи још 20
od 320
je plaćeno oglašavanje
Na gore