Izabrani filteri

Gume Kleber

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Konstrukcija

Prosečan pregled testa

do

Kategorija cena

Auto gume Kleber, prava stvar

Kao i drugi proizvođači Kleber auto gume vam nude različite kvalitete za različite cene, pa tako možete izabrati upravo ono sto pristaje vašem novčaniku, ali i vašem automobilu. Ponuda je vrlo široka, pa tako možete kupiti Kleber gume za putnička vozila, kombi vozila ali i specijane Kleber gume. Svaki vozač će dakako proceniti po svome izboru.

Kleber gume prodaja

Različite vrste i serije Kleber guma možete pronaći na našoj stranici. Širina, visina, prečnik, samo su neke od karakteristika koje možete odabrati klikajući na našoj stranici. Internet prodaja je dosegla svoj vrhunac, bukvalno bez imalo muke možete dobiti ono što vam treba, izbegavajući tako gubljenje vremena na beskonačno čekanje u redovima. Širina ide od 135 do 245, zatim, visina je od 40 do 80, a ponuđeni prečnik je od 13 do 20 cm. Osim navedenog, ponuđene su i razne vrste nosivosti, a brzina se kreće od samo 40 km / h pa sve do 300 km / h. Što se tiče serija Kleber guma, možete pronaći Dynaxer, Krisalp, Quadraxer, Super Vigne, Transalp, Transpro, Viaxer i tako dalje. Naravno, teško je na prvu reći o kakvim se gumama radi, ali to možete proveriti na našoj stranici, ispitivajući njihove performanse i kvalitet. Ono što je bitno jeste da Kleber gume imaju pristupačnu cenu i da zadovoljavaju svoje korisnike svojom pouzdanošću i mogućnostima.

Kleber gume cena

Ono što je najzanimljivije kupcima prilikom prodaje svakog artikla je upravo njegova cena. Prodaje se ono što je jeftinije, naravno ako zadovoljava potrebnu kvalitetu, a Kleber gume to svakako jeste. Pogledajmo dakle sto možete dobiti za svoj novac kada se radi o Kleber gumama. Cene naime idu od 4 hiljade dinara pa sve do 56 hiljada dinara. Ovo je vrlo zanimljivo jer ćete jako retko pronaći gume za 4000 dinara jer većina proizvođača ide iznad te cene. Ipak Kleber ponuda cena svakako varira pa ako ne verujete jeftinim gumama, možete pronaći mnogo toga za sebe. Što se tiče niže cene Kleber guma, interesantna je možda Kleber Viaxer 165/70 R13 79T koja je dostupna za nešto više od sedam hiljada dinara. Ako tražite gume s niskim cenama za vas je možda još bolji izbor Kleber Dynaxer HP 3 185/55 R16 87V koju možete kupiti za 9 hiljada dinara. No, ako vam cena nije toliko bitna, još bolji izbor je Kleber Dynaxer HP 3 225/50 R17 98W, koja košta negde oko 15 hiljada dinara. Što se tiče skupljih modela, guma za kombi vozila i tako dalje, sve to možete pronaći jednostavnim klikanjem miša. Sve u svemu, izbor je različit, a i vozači i automobila su različiti. Svako će najbolje proceniti ono što je upravo njemu potrebno, a sortiranje i odvajanje karakteristika guma na našoj stranici u tome savršeno pomaže.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 481
прикажи још 20
od 481
je plaćeno oglašavanje
Na gore