Izabrani filteri

Gume BF Goodrich

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Bf Goodrich gume – pravi izbor za pravog vozača

Bf Goodrich je još jedan u nizu odličnih proizvoda koje možete pronaći na našoj stranici te ga svakako možemo preporučiti našim kupcima. Ova guma će vam olakšati vožnju i učiniti je sigurnijom a verujemo da je to nekoliko razloga koji mnogi vozači prvo gledaju pri kupnji auto guma. Bilo kako bilo Bf Goodrich gume ostaju u dobrom sećanju svakome ko ih je bar jednom isprobao.

Bf Goodrich gume prodaja

Kod nas možete iznenađujuće pronaći poprilično široku ponudu ovih guma, naime nudimo vam Bf Goodrich gume za putnička vozila, kombi vozila, kamione i vozila za offroad terene. Dimenzije guma su poprilično različite, budući da visinu možete recimo izabrati od 40 do 80 cm, a prečnik od 13 do 19. Nosivost i brzina također spadaju u nešto što se može probrati a za ljubitelje brzine, moguće je probrati od 90 km – h pa sve do 300 km – h. Ponuđene serije proizvodnje su ACTIVAN WINTER, Mud Terrain, Route Control, Touring i još neke itekako zanimljive opcije koje će vas zaintrigirati. Bf Goodrich gume su fenomenalan izbor po nama s obzirom da nude odličan kvalitet i sjajnu cenu zbog koje vredi razmisliti.

Bf Goodrich gume garantuju nisku cenu

Što se tiče cene Bf Goodrich guma, možemo reći da je ona sasvim solidna i omogućava kupovinu ovih guma svim vozačima bez preterane zabrinutosti kako će to uticati na njihov kućni budžet. To je neka generalna ocena, a naravno postoje razne varijacije između jeftinijih i skupljih guma za što ćete ipak morati detaljnije pregledati karakteristike ovih guma. Najjeftiniju gumu možete kupiti za nešto manje od pet hiljada dinara, a za najskuplju ćete morati ipak izdvojiti malo veću cifru - 55 hiljada dinara. Između ove dve krajnosti, postoje različite opcije koje su vam ponuđene, pa je jasno da je teško odrediti kakva je cena, ali je jasno da je mnogo niža u odnosu na neke druge gume.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 535
прикажи још 20
od 535
je plaćeno oglašavanje
Na gore