Izabrani filteri

Gume Cooper

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Auto gume Cooper su odličan izbor za vaš automobil

Želite li je jedan poseban i uzbudljiv eksperiment? Ako va m fali uzbuđenja Cooper auto gume su fantastičan izbor za vas. Retko ćete naći tako zanimljive gume, sigurne i pouzdane ali s odličnom cenom. Budite drugačiji, uzmite Cooper!

Cooper gume, prodaja je zagarantovana kvalitetom

Ovo su gume kojima je prodaja olakšana njihovom kvalitetom i niskom cenom. Ponuda je solidne širine pa tako možete izabrati gume za putnička vozila, kombi vozila, offroad vozila. Broj ponuđenih guma je odličan pa ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Širina, visina i prečnik su važne karakteristike guma pa ih možete izabrati po vašoj želji. Što se tiče brzine, zanimljivo je da ona ide od 160 km – h pa do 300 km – h. Od serija proizvodnje izdvojit ćemo Discoverer i Zeon.

Cooper gume cena – odmor za vaš novčanik

Kada govorimo o ceni Cooper je odličan izbor. Najjeftinije gume Cooper ćete kupiti već za 7000 dinara.To je ipak vrlo pristojna cena, a ono što je najbitnije, niti najskuplja guma nije ogromne cene, tek nekih 47 hiljada dinara. Kada sve uzmemo u obzir možemo kazati da je Cooper pravi odmor za vaš novčanik. Sve u svemu mislimo da je ovo jako dobar izbor, budite pametni. Dakle, Cooper vas čeka!

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 577
прикажи још 20
od 577
je plaćeno oglašavanje
Na gore