Izabrani filteri

Gume Cst

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

CST gume su primer dobrog izbora

Kada govorimo o CST gumama možemo biti sigurni da one nude kvalitet, pouzdanost i nisku cenu. Svakog vozača prvenstveno zanimaju navedene karakteristike, pa bi bilo zgodno da sve to detaljnije opišemo. U svakom slučaju može se reći da je CST itekako odličan izbor za vas.

CST gume, prodaja će vas oduševiti

Bilo da tražite gume za putničko vozilo, motocikle, kombi vozila ili različite tipove specijalnih guma – ne brinite auto gume CST će biti tu za vas. Njihova ponuda je široka pa možete birati svašta za sebe jednostavnim klikanjem na internetu. Možete birati dimenzije guma, naime visina, širina i prečnik su naravno vrlo bitne karakteristike gume, a podržana brzina i nosivost također. Serije proizvodnje su vrlo različite i jako teško se snaći, pa je najbolje da sami istražite svaku pojedinačnu gumu koja vam se sviđa.

CST gume cena

Što se tiče cene tu jasno možemo kazati da je CST nadmašio samog sebe otišavši korak dalje i snizivši cenu čak ispod 5 hiljada dinara, naime najjeftiniju auto gumu CST ćete moći kupiti već za 4 hiljade I petsto dinara. Najskuplja će vas koštati oko 37 hiljada dinara, također idealna cena za one koji žele potrošiti nešto više za gume.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 646
прикажи још 20
od 646
je plaćeno oglašavanje
Na gore