Izabrani filteri

Gume General

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

General auto gume su pravi odabir za iskusne vozače

Auto gume General su još jedan vrhunski proizvod koji nudimo s odličnim omerom cene i kvalitete. General odskače u mnogim stvarima, pa se nećete pokajati ako mu date šansu. Nije lako danas odabrati gume zbog ogromne konkurencije, ali ništa vas ne košta da probate ovaj odlični proizvod koji će vas verujte vezati dugo za sebe.

General gume prodaja

Prodaja General guma se kod nas sastoji od ponude za putnička vozila, kombi vozila te offroad. Naravno najšira je ponuda da obično putničko vozilo, no to ne treba da vas obeshrabri ako vozite kombi ili vam pak trebaju gume za offroad terene. Izaberite također dimenzije, tj širinu, visinu i prečnik kao i nosivost i brzinu koja će vam biti potrebna. Od serija proizvodnje možemo vam preporučiti Euro Van i Altimax.

General gume će vas oduševiti cenom

Vrlo pristojna cena je ono što će vas privući kod General guma jer ih možete kupiti već za 6 hiljada dinara. Najskuplju gumu ćete morati platiti oko 33 hiljade dinara, dakle itekako solidna cena za sve ljubitelje ceste. Ovo su neki okviri, a između ove dve razlike postoji još mnogo guma koje vredi proveriti i probrati najbolju opciju za vaše vozilo.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 556
прикажи још 20
od 556
je plaćeno oglašavanje
Na gore