Izabrani filteri

Gume Kelly

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

din
do
din

Marka

Prikaži sve

EU Etiketiranje


do

Prosečan pregled testa

do

Auto gume Kelly su pravi proizvod

Kelly auto gume predstavljaju još jednog vrhunskog proizvođača za kojeg aposulutno vredi izdvojiti pozamašnu svotu novca. Vrlo bitno je da svog ljubimca opremite vrhunskom opremom kako ne biste bez potrebe doživljavali neugodne situacije na cesti. Iskusni vozači su svesni opasnosti koja ih vreba na cestama, pa tako i najmanji trenutak nepažnje može uzrokovati razne nesreće i nezgode. Loše gume uvek kumuju svakoj nezgodi bar delomično, pa je shvatljivo da se vozači ne žele igrati s tim što će staviti na svoje vozio. Upravo zato, gume Kelly su pravi izbor.

Kelly gume se lagano prodaju

Prodaja Kelly guma u svakom slučaju ovisi o vozačima koji znaju šta žele i ne štede svoj novac da bi dobili vrhunski proizvod. Nije potrebno napominjati, ovo su gume vrhunskog kvaliteta za koje ćete morati izdvojiti pozamašnu svotu novca. No, daleko od toga da svaki vozač ne može pronaći ono što je jeftinije i potrebno baš njegovom vozilu. Na našoj stranici možete pronaći Kelly gume za putnička vozila. Dakle, vozači različitih automobila mogu pronaći ponešto za sebe ukoliko su baš ljubitelji Kelly guma. Ovaj proizvođač je mislio na sve, pa su detalji iznimno bitni prilikom odabira ovih guma. Izbor prilikom odabira Kelly guma nije širok, no ukoliko ste pravi ljubitelji možemo vam ponuditi Kelly Winter ST, Kelly Winter HP, od kojih su obe vrste zimske gume, kako im engleski naziv i govori. Širina guma iznosi od 155 pa do 215, zatim, visina ide od 55 do 80, a prečnik od 13 do 16 cm. Dakle, izbor je sužen, no to ne znači da nećete biti u mogućnosti pronaći odgovarajuću gumu za sebe ako volite ovog proizvođača.

Kelly gume - niska cena

S obzirom da nije veliki izbor sto se tiče ponude guma, tako niti raspon cena nije preveliki. Ipak, odlična je vest da su cene jako niske, tako da se svaki kupac može odlučiti za ove gume i priuštiti ih sebi. Cena varira od nekih 7 pa do 12 hiljada dinara. Najjeftinije su Kelly Winter ST 205/65 R15 94T koje koštaju nešto više od 7 hiljada dinara, dok su najskuplje Kelly gume u našoj ponudi Kelly Winter HP 215/55 R16 93H za koje ćete morati izdvojiti nesto više od 12 hiljada dinara. Dakle, kao što se i vidi cena Kelly guma je odlična i to je upravo i razlog zašto vredi odlučiti se za navedene gume. Naravno, dobit ćete i pristojnu kvalitetu, pa je zato ova kombinacija pravi način da uštedite novac, a dobijete ono što želite. Verujemo da je i ovaj suženi izbor dovoljan da nađete ono što je potrebno vašem limenom ljubimcu. Kelly auto gume imaju odličan prosečan rezultat testova, pa je to naravno dodatni razlog da budete sigurni da je to pravi izbor za vas.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 51
прикажи још 20
od 51
je plaćeno oglašavanje
Na gore