Izabrani filteri

Gume Kumho

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Probajte Kumho auto gume

Auto gume Kumho su jedan od vrhunskih proizvođača guma iako možda niste u potpunosti upoznati s ovim proizvodom. Naime, Kumho auto gume su odlična stvar za sve vozače, sigurna, pouzdana, jeftina i kvalitetna guma. Nemojte dvaput razmišljati, upoznajte se s Kumho proizvodom, zasigurno nećete ostati razočarani. Zapamtite, iako nije mnogo reklamiran, to neće značiti da se nećete u njega zaljubiti na prvi pogled. Kumho gume – odličan izbor.

Kumho gume - prodaja je zagarantovana

Ponuda Kumho guma je izvrsna a možete pronaći ove gume za putničko vozilo, kombi vozila, kamione i offroad vozila. Dimenzije širine, visine i prečnika su vrlo različite, a to također svjedoči o odličnoj ponudi Kumho guma, pa tako možete pronaći bukvalno sve što vam treba. Što se tiče indeksa nosivosti i brzine, to je također po izboru a vrijedi istaknuti da je podržana brzina od 100 km – h pa sve do 300 km – h. Izbor serije proizvodnje sigurno neće biti lagan ako niste pravi zaljubljenik u automobile, pa vam nazivi neće mnogo značiti. Ipak vredi spomenti neke od njih: CRUGEN, ECSTA, EcoWing, IZEN, POWERGRIP, PorTran, Radial,RoadVenture, Solus, Wattrun, WinterCraft.

Kumho gume cena

Naravno, osnovna prednost ovih guma je super pristupačna cena, što je većini korisnika vrlo bitno pri izboru gume. Mnogi vozači ionako imaju problema s tankim novčanikom, a automobili se često kvare i nije uvijek jednostavno izdvajati velike sume za svog limenog ljubimca. Zato se mnogi kupci odlučuju upravo za jeftiniju verziju naravno ako će im garantovati dobar kvalitet. Kumho gume to sigurno jesu, pa zato možemo sve češće čuti da se ovaj proizvođač sve uspješnije prilagođava tržištu. Konkretno već od 5 hiljada dinara možete kupiti svoje Kumho gume, što je sjajna stvar, budući da je to dosta jeftinije od većine proizvođača. Najskuplja Kumho auto guma će koštati nekih 30 hiljada dinara, što je gotovo četiri puta manje nego kod nekih poznatijih proizvođača. Ovo su odlične vesti za sve one kojima je dosta stalnog ulaganja i trošenja novca na auta. Pregledom na našoj stranici ustanovit ćete široku ponudu ovih guma, te vrlo nisku cenu koja će vas zainteresovati. Sve je uredno raspoređeno kako bi smo vam olakšali da se uverite da su Kumho gume odličan izbor za vas.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 1038
прикажи још 20
od 1038
je plaćeno oglašavanje
Na gore