Izabrani filteri

Gume Petlas

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Auto gume Petlas – naša preporuka

Petlas auto gume sigurno nisu na visokom glasu, pa tako nisu ni posebno poznate, međutim nemojte ih nikako otpisati. Jasno je da ljudi idu za reklamom, ali ipak, postoje oni sretnici koji su otkrili kvalitet auto gume Petlas. Pravi zaljubljenici u automobile uvijek istražuju i menjaju kako bi sve sve isprobali i dobili najbolje rešenje. Kako god, vredi isprobati ovu gumu kako biste se uverili u njene prednosti.

Petlas gume prodaja

Rečeno je da Petlas gume nisu tako poznate kao neki drugi brendovi, ali ipak možete pronaći pokoju Petlas gumu na našoj stranici. Ponuda je siromašna, ali možete izabrati gume za putnička vozila, kombi vozila i nekoliko specijalnih guma. Dimenzije su različite, a širina ide sve do 285 cm, visinu možete birati od 45 do 70 cm, a prečnik od 13 do 19 cm. Indeks nosivosti i brzine je različit, a podržana brzina je od 30 km – h pa do 240 km – h. Također možete izabrati nekoliko serija proizvodnje a to su Explero Winter W671, FULL GRIP PT 925, FULL GRIP PT 935, TA-60, TA110, UN 1, Velox Sport PT711. Dakle ovo su nazivi koji ne govore puno, pa je potrebno pogledati karakteristike.

Petlas gume omogućuju nisku cenu

Cena Petlas guma je poprilično pristupačna s obzirom da ponuda nije previše široka. Tako već od 8 hiljada dinara možete kupiti Petlas Full Grip PT925. Radi se o zimskim gumama za kombi vozila. Najskuplja Petlas guma ide do 32 hiljade dinara što je solidno. Za ljubitelje sporta, dobar izbor je Petlas Velox Sport PT 711 195/45 R14 77V, a radi se o letnjoj gumi za putnička vozila koju možete kupiti za nekih 9 hiljada dinara. Kao što je navedeno 32 hiljade dinara je najskuplja guma, a radi se o specijalnim gumama za poljoprivredne mašine. Dakle, kao što je navedeno i kao što se može iščitati iz ovog kratkog opisa ponuda Petlas auto guma nije prevelika, ali ako ste ljubitelj improvizacije, svakako možete probati neku od ovih guma. Petlas gume mogu u svakom slučaju biti korisne i nemojte ih ni slučajno zanemariti pri vašem izboru u sledećoj kupnji guma.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 408
прикажи још 20
od 408
je plaćeno oglašavanje
Na gore