Izabrani filteri

Gume Semperit

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Semperit auto gume predstavljaju pun pogodak za vas

Semperit gume su jedan itekako interesantan proizvod, koji će vam zasigurno zagolicati maštu čim pregledate slike i osnovne informacije o njima. Možda ne tako razvikan, skup i možda ne tako reklamiran proizvod, ali kvalitet je zasigurno neupitan, a cena itekako zadovoljavajuća za prosečnog korisnika. Dakle omer cene i kvaliteta odličan,što znači da će to vrlo lako proizvesti vojsku zadovoljnih korisnika. Dakle, savetujemo vas da se dobro informišete i pregledate ponudu auto guma Semperit.

Semperit gume prodaja

Ponuda Semperit auto guma je solidna pa možete pronaći različite kategorije. Izaberite gume za putnička vozila, kamione i kombi vozila. Kako god, svako će izabrati ono što će voziti. Što se tiče karakteristika širina guma ide do 265 cm, visina od 35 do 80 cm, a prečnik od 13 do 20. Što se tiče nosivosti i brzine, primetne su razlike, a možete se osloniti na brzinu od 90 km – h pa do 300 km – h. Serije proizvodnje će također biti zanimljive ljubiteljima vožnje, a neke od njih su: Comfort Life, Trailer-Steel, Runner, Speed Grip, SPEED-LIFE, VAN GRIP i još neke interesantne koje će vas zaintrigirati. Jasno je dakle da je ponuda i prodaja auto guma Semperit raznovrsna, a kvalitet će vas sasvim sigurno iznenaditi i to naravno u pozitivnom smislu. Sve u svemu retkost je da možete dobiti kvalitetne gume za odličnu cenu, a Semperit gume teže upravo ka tome. Dakle, nije slučajnost što su Semperit gume sve više cenjene u svetu.

Semperit gume nude olakšanje novčaniku

Cena Semperit guma je izvanredna, a najjeftinije gume ćete moći kupiti već za odličnih šest hiljada dinara. Cena svake gume je različita s razlogom, ali vrlo jasno se može reći da je Semperit išao u korist korisnika pa je tako cene itekako prilagodio vozačima kako ne bi doživeli šok prilikom zamene i kupovine novih guma. Semperit je zaista imao osećaj za to, a tome svedoči i to da najskuplju Semperit gumu možete kupiti za pristojnih 44 hiljade dinara. SEMPERIT COMFORT-LIFE 2 175/70 R14 84T je odličan izbor sa jako dobrim prosečnim rezultatom testova, a koštat će vas nešto više od osam hiljada dinara. Verujemo da ćete pronaći nešto za sebe u svakom slučaju.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 450
прикажи још 20
od 450
je plaćeno oglašavanje
Na gore