Izabrani filteri

Gume Starmaxx

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

din
do
din

Marka

Prikaži sve

EU Etiketiranje


do

Dodatne Opcije

Prosečan pregled testa

do

Starmaxx auto gume su proizvod vrhunske klase

Auto gume Starmaxx predstavljaju još jednog u nizu izvrsnih proizvođača guma kojih možete pronaći na našoj stranici. Gume možda nisu tako reklamirane, ali predstavljaju savršenstvo i idealan spoj kvalitete i cene, pa verovatno vredi razmisliti o kupovini istih. Starmaxx je redak proizvod i ne tako reklamiran ali nemojte ni sumnjati da neće ispuniti sve moguće zahteve koje pred nju postave često vrlo zahtevni vozači. Dakle, vredi probati Starmaxx gumu, sigurno ćete osetiti da se i za nižu cenu može osigurati sasvim kvalitetna vožnja.

Starmax gume osigurava prodaju svim vrstama vozača

Ponuda i prodaja Starmaxx auto guma nije previše široka, pa tako u manjem obimu kod nas možete pronaći ove gume za putnička vozila, kombi vozila i nekoliko specijalnih guma. Što se tiče karakteristika, širina guma ide do 285, zatim visina od 40 do 80, a prečnik od 12 do 20 cm. Indeks nosivosti je različit, a brzinu je moguće izabrati već od 40 km – h pa sve do 270 km – h. Što se tiče serija proizvodnje možemo izdvojiti IceGripper, PRO TERRA, PROVAN, TOLERO, Ultra Sport i još nekoliko njih koji će sasvim sigurno zadovoljiti vaš ukus. Dakle naša ponuda ovih guma nije preširoka, ali ono što nudimo je perfekcija, s obzirom da smo svakako stavili kvalitet ispred kvantiteta.

Starmaxx gume – cena je povoljna za vaš džep

Cena Starmaxx guma je idealna za sve korisnike koji cene svoje auto ali i svoj novčanik. Teško stečeni novac se teško i troši a to u potpunosti razumiju u Starmaxxu pa su naravno i prilagodili svoje cene vozačima koji ne žele trošiti previše novca na ionako skupo održavanje automobila. Dakle, sve u svemu jasno je da je cena niža, a kvalitet će vas svakako zadovoljiti odmah u početku. Naime najjeftinije gume možete kupiti već za 5900 dinara i ovo je odluka koju će mnogi vozači doneti. Najskuplja Starmaxx guma će koštati nekih 31 hiljadu dinara a to je također jako dobra cena ako je usporedite sa nekim razvikanim proizvođačima. Između ove dve tj. Najjeftinije i najskuplje opcije je još malo more raznovrsnih cena, pa je odabir poseban za svakog vozača i za svako vozilo. Kvaliteta se povećava sa povećanjem cene, pa dobro razmislite.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 237
прикажи још 20
od 237
je plaćeno oglašavanje
Na gore