Otvoriti filter

Dimenzija guma

Indeks

Cijena

din
do
din

EU Etiketiranje


do

Prodavač

Marka

Prikaži sve

Starmaxx auto gume su proizvod vrhunske klase

Auto gume Starmaxx predstavljaju još jednog u nizu izvrsnih proizvođača guma kojih možete pronaći na našoj stranici. Gume možda nisu tako reklamirane, ali predstavljaju savršenstvo i idealan spoj kvalitete i cene, pa verovatno vredi razmisliti o kupovini istih. Starmaxx je redak proizvod i ne tako reklamiran ali nemojte ni sumnjati da neće ispuniti sve moguće zahteve koje pred nju postave često vrlo zahtevni vozači. Dakle, vredi probati Starmaxx gumu, sigurno ćete osetiti da se i za nižu cenu može osigurati sasvim kvalitetna vožnja.

Starmax gume osigurava prodaju svim vrstama vozača

Ponuda i prodaja Starmaxx auto guma nije previše široka, pa tako u manjem obimu kod nas možete pronaći ove gume za putnička vozila, kombi vozila i nekoliko specijalnih guma. Što se tiče karakteristika, širina guma ide do 285, zatim visina od 40 do 80, a prečnik od 12 do 20 cm. Indeks nosivosti je različit, a brzinu je moguće izabrati već od 40 km – h pa sve do 270 km – h. Što se tiče serija proizvodnje možemo izdvojiti IceGripper, PRO TERRA, PROVAN, TOLERO, Ultra Sport i još nekoliko njih koji će sasvim sigurno zadovoljiti vaš ukus. Dakle naša ponuda ovih guma nije preširoka, ali ono što nudimo je perfekcija, s obzirom da smo svakako stavili kvalitet ispred kvantiteta.

Starmaxx gume – cena je povoljna za vaš džep

Cena Starmaxx guma je idealna za sve korisnike koji cene svoje auto ali i svoj novčanik. Teško stečeni novac se teško i troši a to u potpunosti razumiju u Starmaxxu pa su naravno i prilagodili svoje cene vozačima koji ne žele trošiti previše novca na ionako skupo održavanje automobila. Dakle, sve u svemu jasno je da je cena niža, a kvalitet će vas svakako zadovoljiti odmah u početku. Naime najjeftinije gume možete kupiti već za 5900 dinara i ovo je odluka koju će mnogi vozači doneti. Najskuplja Starmaxx guma će koštati nekih 31 hiljadu dinara a to je također jako dobra cena ako je usporedite sa nekim razvikanim proizvođačima. Između ove dve tj. Najjeftinije i najskuplje opcije je još malo more raznovrsnih cena, pa je odabir poseban za svakog vozača i za svako vozilo. Kvaliteta se povećava sa povećanjem cene, pa dobro razmislite.

Više ...

Ovde Starmaxx Gume uporedite cene

Više ...
Izabrani filteri:
 • Proizvođač: Starmaxx

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 6
  • 7.50 D16 98A6
  • Specijalne gume - Gume za poljoprivredne mašine

  Direktno na najpovoljnije ponuđače:

  autogume.rs 12.875,20 din

  od  12.875,20 din

  1 Ponude
  • 6.50/80 D13 80A6
  • Specijalne gume - Gume za poljoprivredne mašine

  Direktno na najpovoljnije ponuđače:

  autogume.rs 8.553,80 din

  od  8.553,80 din

  1 Ponude
MEHR ERGEBNISSE 20
od 6
je plaćeno oglašavanje

Nazad na klasičnu web-stranicu