Izabrani filteri

Gume Starmaxx

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Dodatne Opcije

Starmaxx auto gume su proizvod vrhunske klase

Auto gume Starmaxx predstavljaju još jednog u nizu izvrsnih proizvođača guma kojih možete pronaći na našoj stranici. Gume možda nisu tako reklamirane, ali predstavljaju savršenstvo i idealan spoj kvalitete i cene, pa verovatno vredi razmisliti o kupovini istih. Starmaxx je redak proizvod i ne tako reklamiran ali nemojte ni sumnjati da neće ispuniti sve moguće zahteve koje pred nju postave često vrlo zahtevni vozači. Dakle, vredi probati Starmaxx gumu, sigurno ćete osetiti da se i za nižu cenu može osigurati sasvim kvalitetna vožnja.

Starmax gume osigurava prodaju svim vrstama vozača

Ponuda i prodaja Starmaxx auto guma nije previše široka, pa tako u manjem obimu kod nas možete pronaći ove gume za putnička vozila, kombi vozila i nekoliko specijalnih guma. Što se tiče karakteristika, širina guma ide do 285, zatim visina od 40 do 80, a prečnik od 12 do 20 cm. Indeks nosivosti je različit, a brzinu je moguće izabrati već od 40 km – h pa sve do 270 km – h. Što se tiče serija proizvodnje možemo izdvojiti IceGripper, PRO TERRA, PROVAN, TOLERO, Ultra Sport i još nekoliko njih koji će sasvim sigurno zadovoljiti vaš ukus. Dakle naša ponuda ovih guma nije preširoka, ali ono što nudimo je perfekcija, s obzirom da smo svakako stavili kvalitet ispred kvantiteta.

Starmaxx gume – cena je povoljna za vaš džep

Cena Starmaxx guma je idealna za sve korisnike koji cene svoje auto ali i svoj novčanik. Teško stečeni novac se teško i troši a to u potpunosti razumiju u Starmaxxu pa su naravno i prilagodili svoje cene vozačima koji ne žele trošiti previše novca na ionako skupo održavanje automobila. Dakle, sve u svemu jasno je da je cena niža, a kvalitet će vas svakako zadovoljiti odmah u početku. Naime najjeftinije gume možete kupiti već za 5900 dinara i ovo je odluka koju će mnogi vozači doneti. Najskuplja Starmaxx guma će koštati nekih 31 hiljadu dinara a to je također jako dobra cena ako je usporedite sa nekim razvikanim proizvođačima. Između ove dve tj. Najjeftinije i najskuplje opcije je još malo more raznovrsnih cena, pa je odabir poseban za svakog vozača i za svako vozilo. Kvaliteta se povećava sa povećanjem cene, pa dobro razmislite.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 199
прикажи још 20
od 199
je plaćeno oglašavanje
Na gore