Izabrani filteri

Gume Torque

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Torque auto gume predstavljaju pravi dobitak za vozače

Ako vas zanima nešto novo, nešto drugačije, preporučujemo vam da probate vrlo zanimljivi proizvod Torque. Garantujemo vam da ćete proći odlično i da ćete se ponovo vraćati auto gumama Torque. Nije lako pronaći pravi proizvod u ogromnoj ponudi auto guma ali svakako da je Torque jedan od njih.

Prodaja Torque guma garantuje uspeh

S obzirom da je Torque brend koji ipak nije previše reklamiran i poznat tako niti naša ponuda nije prebogata, ali smo sigurni da ćete naći pravu stvar za vašeg ljubimca. Torque je vrlo zanimljiv proizvod pa vredi istražiti. Dakle u našoj ponudi možete naći Torque gume za putnička vozila i kombi vozila. Što se tiče dimenzija guma, širina ide od 145 do 245, visinu možete pronaći od 40 do 80, a prečnik od 12 do 18 cm. Nosivost i brzina su različite, a brzinu ćete pronaći od 170 km – h pa do 240 km – h. Što se tiče serija proizvodnje,slova kojima su označene verovatno vam neće previše reći ako niste ekspert na ovom polju, pa je najbolje da svaku gumu obradite posebno i ispitate njene karakteristike.

Torque gume cena

S obzirom da ponuda nije previše široka, niti cena nije previše varijabilna, ali ipak se mogu distancirati cene. Najjeftiniju Torque gumu ćete kupiti za nekih 6 hiljada dinara, a što se tiče najskuplje,nije baš ogromna razlika budući da je možete kupiti za 14 hiljada dinara. Dakle razlika i nije ogromna jer kad to usporedite s nekim drugim gumama, iznenadit ćete se. Kupite jeftino-kupite Torque.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 265
прикажи још 20
od 265
je plaćeno oglašavanje
Na gore