Izabrani filteri

Gume Viking

Filter bi:

Otvoriti filter

Indeks

Cijena

do
din

Marka


Prikaži sve

EU Etiketiranje

do

Prosečan pregled testa

do

Viking auto gume će vam omogućiti vrhunsku vožnju

Ovo je jedan vrlo interesantan proizvod koji će svakog vozača iznenaditi svojim performansama, a nakon upotrebe ćete sasvim sigurno želeti obnoviti saradnju sa proizvođačem Viking guma. Vrlo je zanimljivo reći da su Viking gume što se tiče cene jedan od najpristupačnijih krajnjim korisnicima koje cene zanimaju do u najmanji detalj. Kvalitet je također neupitan pa je to jedan odličan spoj koji će zainteresovati vozače. Budite jedan od njih, probajte Viking gume i uštedite novac, a istovremeno imajte ugodnu vožnju na sigurnim gumama!

Viking gume se lako prodaju

Prodaja Viking guma ne treba posebnu reklamu, razlog je zaista jednostavan, cena je fantastična, gotovo da ne poverujete svojim očima da gume možete kupiti za tako malu cenu. Pritom također dobijate odličan kvalitet i jasno je da prodaja Viking guma ide sasvim dobro. U našoj ponudi možete kupiti gume za putničko vozilo i kombi vozilo. Širina gume ide od 135 pa do 255 cm, visina od 35 do 80, a prečnik možete izabrati od 13 do 20 cm. Izbor nosivosti i brzine je različit, a brzinu možete probrati od 160 km – h pa do 300 km – h. Neke od serija proizvodnje koje će vas oduševiti su: CityTech II, Protech, SnowTech, TransTech 2, WinTech i tako dalje. Prodaja ovih guma se može još više detaljizirati pregledom i jednostavnim klikanjem na našoj stranici, budući da smo se potrudili da maksimalno olakšamo izbor u moru ponude i nepregledosti informacija. S obzirom da je sve sortirano, imat ćete lagan posao.

Viking gume cena

Već smo dakle naveli, cena Viking guma je jedna prava senzacija, a u prilog tome ide i činjenica da svoje najjeftinije gume možete kupiti za nešto više od 4 hiljade dinara. Ovo je zaista retkost, a to najbolje znaju dugogodišnji vozači koji uvek tragaju za boljom a jeftinijom gumom. Inače najskuplja guma Viking može biti kupljena za sjajnih 21 hiljadu dinara. Sve ovo potvrđuje naše ranije tvrdnje da su ovo gume fenomenalne cene. Bilo kako bilo, svaki iskusan vozač zna da je cena merilo koje potvrđuje kvalitet, no u Viking slučaju možete biti sigurni da ovako niska cena nije merilo kvaliteta. Viking gume su savršeno prilagođene automobilima i novčanicima pa ih zasigurno vredi probati i postaviti na svoje auto.

Molimo vas odaberite do 4 proizvoda za poređenje:

od 295
прикажи још 20
od 295
je plaćeno oglašavanje
Na gore